Szívszorító! Ő a kilenc éves Ricsike, akire rádőlt a 400 kilós betonfal

Szívszorító! Ő a kilenc éves Ricsike, akire rádőlt a 400 kilós betonfal

Mint arról a Bors beszámolt, szörnyű tragédia rázta meg Pesterzsébetet kedden reggel: a Mártírok útján álló iskolában ugyanis kerítés dőlt rá az általános iskola egyik harmadik osztályos diákjára, a 9 éves Ricsire.

Mint arról lapunk is beszámolt, az iskolához kedden hulladékszállító érkezett, hogy elvigye a papírgyűjtésnél felgyülemlett lapokat. Azonban a sulihoz érkező teherautó nekiment a súlyos kerítéselemnek, ami az utcára dőlt. A gyerek anyját is kórházba vitték a mentők, ő a lábán sérült meg, az apja pedig sokkot kapott.
Az iskolával szemben lakó férfi a könnyeivel küszködve nyilatkozott a Tényeknek:

Szerencsétlen nem sokat szenvedhetett... Lényegében 400 kiló lehet egy ilyen oszlop. Ott volt a baj, hogy több, mint 50 éve itt van ez a kapu és nem volt lebetonozva. Nekem is hat unokám van...
- csuklott el a hangja a férfinak.

Ricsiről néhány kitakart fotót is mutatott a Tények, ezeket a videóban meg tudod nézni:


Mint megírtuk, csendes, gyertyás megemlékezést tartottak kedd este a Gyulai István Általános Iskola előtt az intézmény reggel elhunyt diákja, Ricsike emlékére. Zokogó gyerekek és szülők jelentek meg a tragédia helyszínén, és mécsesekkel, virágokkal, rajzokkal és kisebb ajándéktárgyakkal rótták le kegyeletüket a balesetben elhunyt kisfiú előtt.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap