Durván betámadták Tóth Gabit, de nem hagyta magát - ÍGY vágott vissza azonnal

Durván betámadták Tóth Gabit, de nem hagyta magát - ÍGY vágott vissza azonnal

Vasárnap este Tóth Gabi bemutatta a legújabb dalát és azzal együtt új kedvesét is. Nem mindenki rajongott értük.

Tegnap a Sztárban sztár leszek! színpada nem csak a különleges átalakulások színtere volt. A vasárnapi adás végén ugyanis, extra produkcióként Tóth Gabi adta elő az „Átkozott nyár” című legújabb dalát, melyet a Krausz Gáborra való szakításának időszaka ihletett. Gabi új szerelmével, Papp Máté Bencével lejtett romantikus táncot a ringató dallamokra, ám a férfi debütálása nem mindenki tetszését nyerte el. Ami nem is lenne baj, de amilyen stílusban közölték ezt egyesek, az Gabinál is kiverte a biztosítékot és ez cselekvésre sarkallta.
Kapott hideget-meleget az emberektől A fellépés után az énekesnő közösségi-oldalait elárasztották a kritikus kommentek. Gabi pedig nem volt rest és a legdurvábbakat megosztotta a követőivel.
Szutykos kétszínű büdös k***a, remélem minden pénzed gyógyszerre költöd
– olvasható nála az egyik vállalhatatlan komment.

Bár Gabi rengeteg támadást kapott a közelmúltban, mégis úgy érzi, arányaiban több a kedves és támogató üzenet. Ezekből töltekezik és igyekszik kizárni a károgókat.

– Nagyon köszönjük a rengeteg szép üzenetet, amit kapunk tőletek! Próbálok mindenkinek válaszolni, de tudjátok, hogy elolvastam őket és igyekszem – hálálkodott Tóth Gabi a közösségi oldalán a rajongóinak.

Hat év után ért véget a házassága
Tóth Gabi és Krausz Gábor augusztus elején jelentették be, hogy a próbálkozások ellenére a válás mellett döntöttek. Gyermekük, Hannaróza a legfontosabb, így arra törekednek, hogy lányuk ne szenvedjen hiányt semmiben. Bár akkor Gabi azt is elmondta, hogy sokáig igyekeztek helyrehozni a kapcsolatukat, sajnos ez a törekvésük nem járt sikerrel.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap