Gyász! Csodálatos magyar művészünktől búcsúzunk! Kollégái is összetörtek a hír hallatán

Gyász! Csodálatos magyar művészünktől búcsúzunk! Kollégái is összetörtek a hír hallatán

74 éves korában elhunyt Kisgergely József balett-táncos, revütáncos, énekes, operettszínész, segédrendező, koreográfus, bábszínházi ügyelő, újságíró, kritikus, korrektor, nyelvőr. Egy igazi polihisztor, akinek halálhírét a Ruttkai Éva Színház igazgatója jelentette be kedden este.
Halálhíre rengeteg régi kollégáját megrázta. „14 éven keresztül dolgoztam vele együtt a Napi Ásznál, a Star Magazinnál és a Sorry magazinnál. Közvetlen munkakapcsolatban voltam vele, hiszen én szerkesztettem az újságokat, ő pedig a korrektor volt. Nekem sok jó emlékem van vele, nagyon szerettem őt, nagyon sok őszinte beszélgetésünk volt, az egész életét elmesélte. Nagyon sokat mesélt az unokáiról, neki az nagy boldogság volt, nagyon sokszor látogatta őket. Jó ember volt, segítőkész. Vicces emlékeim is vannak róla. Nagyon megrázott engem is a halála” – nyilatkozta a Ripostnak Soltész Mónika, a Mediaworks újságírója.
„2004-2015-ig dolgoztunk együtt. Amikor szinte gyakornokként odakerültem a szerkesztőségbe, ő abszolút segítőkész munkatárs volt, terelt, és nagyon jó tanácsokkal látott el, és ez végigkövette a közös munkánkat. Minden témában otthon volt, mindenhez tudott valami jót mondani. Jó humorú ember volt, és olyan furcsa, hogy azt mondjuk, hogy volt, mert olyan, mintha tegnap még együtt dolgoztunk volna” – mesélte Radics Márk József, a Mediaworks szerkesztője.

"Gergő, Isten Veled, végtelenül sajnálom. Itt van a könyved az asztalomon. Örömmel emlékszem vissza az együtt töltött időnkre a Komédiásban munka után. Különleges ember voltál, szerettelek, szeretlek" - búcsúzott egy ismerős.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap