ITT az újabb bejelentés! Most EZ a hazai üzletlánc jelentett be, hogy zárva lesz december 24-én!

ITT az újabb bejelentés! Most EZ a hazai üzletlánc jelentett be, hogy zárva lesz december 24-én!

A két karácsonyi munkaszüneti nap mellett idén december 24-én is zárva tart a PENNY 230 magyarországi üzlete. Az ezt megelőző napokban hosszabb nyitvatartással igyekszik megkönnyíteni vásárlói számára a készülődést az üzletlánc – jelentették be szerdán.
Mint a Blikk megírta Lidl Magyarország nemrégiben a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány és az Egyenlő.hu kezdeményezésének hatására hozta meg a döntést, miszerint az üzleteit december 24-én zárva tartja, dolgozóinak pedig szabadnapot biztosít arra a napra. Később a Rossmann is meghozta ezt a döntést, a franchise rendszerben működő CBA pedig egyes üzletei vezetésére bízza a karácsonyi nyitvatartást.

Most a PENNY jelentette be, hogy december 24-én ők is zárva tartanak:

A PENNY történetében nem ez az első alkalom, hogy december 24-én nem nyit ki. Legutóbb 2016-ban döntött úgy, hogy a vasárnapi napra eső szentestén is zárva tartja boltjait.
A PENNY vezetése a munkavállalói és a vásárlói érdekeit megvizsgálva, továbbá a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetének (KASZ) megkeresésére is reagálva döntött úgy, hogy december 24. és 26. között valamennyi üzletét egységesen zárva tartja. Az üzletlánc ezzel párhuzamosan december 22-én és 23-án meghosszabbított nyitvatartással várják a vásárlóközönséget.

„A magyar hagyományok szerint a család december 24-én, azaz Szentestén gyűlik össze. Idén a PENNY döntésnek köszönhetően valamennyi munkatársunknak ismét lehetősége nyílik ezen a napon már a készülődés időszakát is a szeretteivel tölteni. Természetesen a döntés meghozatala során a vásárlóink érdekeit is szem előtt tartottuk, így számukra hosszabb nyitvatartási időt biztosítunk az ünnepet megelőző napokban” – mondta Kazatsay Eszter, a PENNY magyarországi kommunikációs vezetője.

A PENNY emellett felhívja vásárlói figyelmét a gondos tervezésre: a tartós élelmiszereket érdemes akár hetekkel az ünnep előtt is beszerezni. Azok, akik figyelemmel kísérik a PENNY applikációjában vagy az üzlethálózat magazinjában megjelenő akciókat és kedvezményeket, akár többezer forintot is spórolhatnak a kiváló ár-érték arányú, hazai beszállítóktól származó termékekkel.

Azoknak pedig, akik az utolsó pillanatra kénytelenek hagyni a beszerzést, szintén jó hírrel szolgál az üzletlánc: a háromnapos ünnepi időszak előtt, december 22-én és 23-án este 22 óráig várják a vásárlóközönséget valamennyi üzletükben, december 27-től pedig már a szokásos üzemidőben tartanak nyitva.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap