Lehullott az első igazi hó: Elakadt buszok, kamionok, árokba csúszott autók, káosz az ország Keleti részében - ÍME a részletek:

Lehullott az első igazi hó: Elakadt buszok, kamionok, árokba csúszott autók, káosz az ország Keleti részében - ÍME a részletek:

Megérkezett az első igazi havazás Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyébe. A csodás fehér hótakaró, amit a gyerekek annyira várnak telente, már most komoly káoszt okozott, pedig ez még csak a kezdet.
Tegnap huszonegyszer kellett beavatkozniuk a vármegye tűzoltóinak. Az egységeket főként elakadt járművekhez riasztották. A sátoraljaújhelyi tűzoltók hat busz továbbhaladásában nyújtottak segítséget, de árokba csúszott személygépkocsit és elakadt kamiont is mentettek. Szerencsére senki nem sérült meg”.

És ez csak a kezdet… Mint megírtuk, holnap, azaz csütörtökön a meteorológiai előrejelzések szerint intenzív havazás és tartós ónos eső is várható Pest, Nógrád, Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyék területén. A Magyar Közút munkagépei minden érintett területen teljes kapacitással dolgoznak majd, de a szélsőséges időjárási viszonyok miatt arra kérik az autósokat, hogy csak azok induljanak útnak, akiknek halaszthatatlan dolguk van, és ők is csak a téli közlekedésre megfelelően felkészített járművekkel! Mindenki vigyázzon magára, mindenkit hazavárnak!

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap