Már nem engedik el egymást egy percre sem: szorosan összebújva üzent Krausz Gábor és Mikes Anna

Már nem engedik el egymást egy percre sem: szorosan összebújva üzent Krausz Gábor és Mikes Anna

A Dancing with the Stars hatodik élő adása lezajlott, ahol az elődöntőbe jutás volt a cél. Krausz Gábor és Mikes Anna ez alkalommal is ragyogóan szerepeltek, annyira, hogy egyenesen bejutottak az elődöntőbe. Ezt nem hagyhatták szó nélkül, ezért azonnal üzenetet küldtek azoknak, akik ezt lehetővé tették – a Dancing with the Stars nagy meglepetése.

A páros szinte ledöbbent az eredménytől, ami videóüzenetükből is világosan kiderül. Mikes és Krausz az eredményhirdetés után még időt szakított arra, hogy köszönetet mondjon a nézőknek, akik továbbjuttatták őket.
Úristen, hadd szólaljak meg! Egyszerűen nem találunk szavakat! Amikor kimondták, hogy továbbjutottunk, ráadásul egyenesen, tehát nem voltunk veszélyzónások, kb. nem hittük el, hogy mi történik velünk, és ez nektek köszönhető. Annyira hálásak vagyunk, hogy szavaztatok ránk, hogy kedveltek minket, hogy szimpatikusak vagyunk.hálálkodott Mikes Anna, akit egy ponton magához is húzott Krausz Gábor, aki azzal viccelődött, hogy hétfőn, ahogy ígérték, beköltöznek a próbaterembe.

A mostani, szombati esti koreográfiájáról Krausz Gábor azt mondta, hogy ez volt eddig a kedvence! Pedig nem volt könnyű tánc, sőt! Bécsi keringőt kellett bemutatnia.
Egy meghatóan gyönyörű zenére, Berkes Olivér Világítótorony című számára mutatták be az előadást, ami egészen lenyűgöző volt, ráadásul minden eddiginél romantikusabb!

A tánc végén olyan érzés volt, mintha a Titanic című filmnek az a jelenete lenne, amikor Jack és Rose a hajó elején állnak.

Ráadásul Anna és Gábor olyan közel kerültek egymáshoz, mint talán még soha.



Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap