Már nem titok többé! Hunyadi Donatella ÍGY kürtölte világgá a boldogságát

Már nem titok többé! Hunyadi Donatella ÍGY kürtölte világgá a boldogságát

Végre elárulta!

Bár szombaton neki kellett távoznia a műsorból, csodásan menetelt a Dancing with the Stars-ban Hunyadi Donatella profi táncpartnerével, Bődi Dénessel.
Kiszel Tünde gyönyörű lánya bemutathatta, hogy nemcsak az éneklésben nagyon tehetséges, de a tánc sem idegen számára. Sőt, azt látva, ahogy hétről-hétre egyre jobban kinyílt és ellazult, bátran kijelenthető, hogy a táncparkettre született.

Bár a műsortól búcsúzott, mégis mérhetetlen hálát és boldogságot érez, Instagram-posztjában megfogalmazta és le is írta ezt:

Boldog és hálás vagyok, életem legjobb döntése volt, hogy belevágtam a műsorba.

Rengeteget kaptam tőle és hihetetlen sok értékes embert ismerhettem meg! Köszönettel tartozom mindenkinek, egy fantasztikus csapat tagja lehettem! Rengeteg ember dolgozik kőkeményen azért, hogy mi hétről hétre csillogni tudjunk a színpadon és megmutathassuk, mennyi minden lakozik bennünk!”
– írta Donatella, aki ezután köszönetet mondott partnerének, Bődi Dénesnek is, aki a legjobb mestere volt.

„Az idei mezőny minden eddiginél erősebb, álmaimban sem gondoltam volna, hogy egyáltalán idáig is eljutok. Ez Nektek köszönhető, amiért hittetek bennem, és támogattatok!

Ilyen rövid idő alatt rengetegen megszerettetek minket, ez nekem egy új érzés! Sosem fogom elfelejteni ezt a kalandot, ezzel a műsorral én csak nyertem!

Egy szó továbbra is: KÖSZÖNÖM

– tette hozzá Kiszel Tünde szépséges lánya aki végül további sok sikert kívánt a versenyben maradt táncosoknak is.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap