Most érkezett a tragédia híre! Bagi Iván drámai hirtelenséggel...

Most érkezett a tragédia híre! Bagi Iván drámai hirtelenséggel...

Szeretett nevelőapját veszítette el drámai hirtelenséggel.
Csak kevesen tudják, hogy Bagi Iván gyermekkorát sanyarú körülmények között töltötte, egy nevelőintézetben élt kilenc éves koráig. Aztán a nővére örökbe fogadta, és így került Szegedre dr. Rákhely Gáborhoz, aki mellett Iván sorsa konszolidálódott. Náluk élt nyolc éven át. Az együtt töltött éveik során Iván rengeteg mindent tanult a nevelőapjától, aki nem csak biciklizni és az élet apró-cseprő dolgaira tanította meg őt, hanem írói karrierjére is nagy hatással volt.
Dr. Rákhely Gábor november 4-én drámai hirtelenséggel távozott az élők sorából. Halála mindenkit megrendített. A vegyész és biológus képesítéssel rendelkező, molekuláris biológiával foglalkozó nevelőapát nem csak Bagi Iván, hanem az egész közösség óriási koponyának tartotta. Bagi Iván a Metropolnak szólalt meg és elmondta, hogy még elköszönni sem tudott tőle, annyira váratlanul érte a halálta.

Iván 17 évesen Budapestre költözött, azóta is tartotta a kapcsolatot Gáborral. Iván reméli, hogy ott lehet nevelőapja búcsúztatóján, akinek elvesztését egyszerűen még nem tudja feldolgozni.

dddddddddddddd
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap