Sokkoló hír érkezett! Elhunyt a Dancing with the Stars műsor táncosa - ITT vannak a részletek:

Sokkoló hír érkezett! Elhunyt a Dancing with the Stars műsor táncosa - ITT vannak a részletek:

Tragéikus hírt tett közzé közösségi oldalán Andrei Mangra. Elhunyt Rona Hartner, a Dancing with the Stars sztárjának első táncpartnere. A német felmenőkkel rendelkező román színésznő-énekesnő még sok évvel ezelőtt táncolt együtt a profi táncossal.
Andrai Mangra nemcsak hazánkban táncolt, a román Dancing with the Stars-ban is táncolt már. A nagyváradi származású, tehetséges táncos sok sikert elért már:

Európa bajnoki második helyezés, vagy a világbajnokság profi latin showdance negyedik és hatodik helyezése.
Andrei a hazai Dancing with the Stars első évadában Gabriela Spanic táncpartnereként robbant be a köztudatba. Jó kapcsolatuk a műsor befejeztével is megmaradt, még Mexikóba is elutazott vele a show befejeztével. A második évadban Tóth Andival ropta a parketten. Az énekesnő akkor úgy nyilatkozott, hogy sokkal több volt köztük, mint egy szimpla munkakapcsolat, Andrei-ban ugyanis egy barátra is talált. Harmadszorra Rubint Réka partnereként láthattuk a tehetséges táncost, aki mindenki legnagyobb meglepetésére elsőként távozott a show-ból - tudta meg a Bors.

Elhunyt a Dancing with the Stars sztárja

Andrei Instagram sztorijában búcsúzott legelső partnerétől, egy közös táncukat is megosztva posztjában. Úgy tudni, Rona Hartner korábban vastagbélrákkal küzdött, amit legyőzött ugyan, de a betegség később újra kiújult nála. A kór ekkor már a tüdejét és az agyát is megtámadta. A Bukarestben született, ötven évet megélt színész-énekesnő az utóbbi közel húsz évben Dél-Franciaországban, Toulonban tartózkodott.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap