Sokkoló látványt nyújt Damu Roland sírja! Brutálisan megrongálták - ÍME

Sokkoló látványt nyújt Damu Roland sírja! Brutálisan megrongálták - ÍME

Döbbenten álltak a családtagok Damu Roland sírjánál, valaki megrongálta azt, és a színész tartozását követelte a rokonokon.

Lassan két éve, hogy december 27-én Damu Roland tragikus hirtelenséggel a kórházban elhunyt. Bár az elmúlt időszakban úgy tűnt, hogy családtagjai végre békében és nyugalomban emlékezhetnek a színészre, azonban mégis valami sokkoló tárult a szemük elé, amikor a napokban meglátogatták Roland sírját.
A tragikus sorsú színművész egyik családtagja, Tóth István megrökönyödve mesélt a Borsnak arról, hogy ismeretlenek megrongálták Damu Roland sírját.

Családdal, ismerősökkel és barátokkal gyakran látogatjuk meg Roland sírját, ez a napokban sem történt máshogy. Azonban legutóbb, ami a szemünk elé tárult, arra nem voltunk felkészülve. Amikor odaértünk a nyughelyhez, akkor láttuk, hogy Roland neve le van fújva festékkel és papírok vagy levelek voltak odaszórva, amiben követelték vissza a tartozását
– mesélte lesújtva a színész rokona, aki azt is elmondta, hogy egészen mostanáig úgy gondolta, ezek a dolgok már lecsengtek.
Ismeretlenek festékkel fújták le a színész nevét (Fotó: Nagy Zoltán)

Nem tudják, ki lehetett
István és családja elmondta, hogy miután a sokkon túl voltak, egy oldószerrel letakarították, rendbe tették a sírt. Azonban azt elmondta, hogy biztosak benne, hogy nem csak egyszerű rongálásról van szó.

Abban biztosak lehetünk, hogy felnőttek voltak, csak azt nem értjük, hogy az ilyen problémákra vannak emberibb módszerek is. Minket is megkereshettek volna, telefonon vagy interneten. Sajnos segíteni nem tudtunk volna, mert ez Roland dolga volt, hogy kitől, mennyit kért, és rendezte-e! Úgy gondolom, a családot békén kellene hagyni, csak azt szeretnénk, hogy ne a síron töltsék ki a haragukat az emberek
– mesélte István, aki elmondta, nem szeretnének hasonló esetek miatt a rendőrségre járni.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap