Váratlan bejelentés történt - ÍME

Váratlan bejelentés történt - ÍME

Megvolt a Dancing with the Stars ötödik élő adása, ami nem csak azért volt különösen izgalmas, mert kiderült, kik a biztos továbbjutók, kik azok, akik megmenekülnek a veszélyzónából, meg persze kik nem, de a műsorvezetők egy nagyon izgalmas titkot is elárultak a jövő heti adással kapcsolatban.
Egyre inkább kikristályosodik, kik lesznek ott a Dancing with the Stars döntőjében: ahogy telnek a hetek, úgy fogynak a párok, egészen addig, amíg már csak a top kedvencek maradnak.

Ezúttal Király Linda és Suti András volt kénytelen búcsúzni a műsortól, miután Radics Gigire és Baranya Dávidra érkezett több szavazat a nézőktől, Hunyadi Donatella és Bódi Dénes pedig eleve megmenekült a veszélyzóna elől.
Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András azonban, mielőtt elárulta volna a továbbjutók és a kieső páros nevét, egy egészen váratlan dolgot is bejelentett. Már a következő hét tematikája is izgalmas, hiszen az egyéjszakás kaland lesz az a topik, amire a táncosoknak fel kell fűzniük az előadásukat, ez azonban nem minden!

Az egyéni produkciók után ugyanis ismét újabb tánccal lépnek parkettre a versenyzők, ezúttal azonban párcserével. Vagyis a tánc szempontjából amatőr hírességek a vetélytársuk partnerét kapják meg. Azt egyelőre nem árulták el, hogyan állnak majd össze a második produkció erejéig az új párosok, mindenesetre a versenyzők arcáról egy pillanatra lefagyott a mosoly a párcsere gondolatától.

A most szombati párbaj produkciók annyira barátira sikerültek, hogy szinte borítékolható, hogy a következő héten is támogató, jó hangulat határozza majd meg a második táncot is, már új partnerrel a táncosok oldalán. Hunyadi Donatella például, aki az 5. élő adásban Radics Gigivel párbajozott, kijelentette, hogy ez nem küzdelem és verseny volt, hanem igyekeznek mindketten jól érezni magukat a tánc során, míg T. Danny úgy konstatálta Marics Peti győzelmét, hogy miután a barátja nyert, ő is győzött.

Kik maradtak versenyben?

A következő héten ismét parkettre léphet:

Marics Peti és Stana Alexandra
T. Danny és Lissák Laura
Krausz Gábor és Mikes Anna
Hunyadi Donatella és Bődi Dénes - a veszélyzóna elől menekültek meg, de szavazategyenlőség miatt a nézők szavazata által
Radics Gigi és Baranya Dávid - a veszélyzónából mentette meg őket a közönség

Kik azok, akik már kiestek a Dancing with the Stars 4. évadából?
Simon Kornél és Szőke Zsuzsanna
Sydney van den Bosch és Ádám Csaba
Eszenyi Enikő és Hegyes Bertalan
Szabó András Csuti és Szőke Katica

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap