Drámai posztban búcsúzik Gáspár Győző - A követők sokkot kaptak

Drámai posztban búcsúzik Gáspár Győző - A követők sokkot kaptak

Akik régóta követik a Gáspár család fejét a közösségi felületeken, azokat ritkán tudja meglepni a showman, de most mindenki értetlenül áll a bejegyzése előtt.
Győzike szereti, vagy legalábbis nagyon érti a „drámacsinálást”, vagyis időről időre bejelent ezt-azt, amivel felborzolja rajongói kedélyét. Most azonban tényleg valami olyasmit írt, amit bárhogy is olvasunk, nem sejtet túl sok jót. A roma showman ugyanis búcsúzkodik, csak éppen az nem derült ki, hogy mire készül, vagy készülnek. Merthogy mindvégig többes számban fogalmaz.

„Eljött az ideje a változásnak...” Lezárult egy fejezet és elkezdődött egy új. Hálásak vagyunk Istennek a sok áldásért és kihívásért, amit Magyarországon átéltünk.
– De már régóta éreztük, hogy eljött az ideje a változásnak. Nagyon izgatottak vagyunk az új kaland miatt mindenkinek minden köszönünk 1999-2024 fantasztikus volt jó volt ez csinálni és jó volt sikeresnek lenni de feláldoztam az életem minden pillanatát ennyi volt viszlát folyt. köv. és másik életben ami tejes más lesz – fogalmazott Győzike, akinek szavai többféleképpen is értelmezhetőek. Egyrészt utalhat arra, hogy családilag visszavonulnak a közszerepléstől és mindahányan polgári foglalkozást űznek majd a jövőben, másrészt érthetjük úgy is, hogy elhagyják az országot és valahol máshol kezdenek új életet. A harmadik és egyben legvalószínűbb forgatókönyv, hogy Győzike hirtelen felindulásból posztolt és valójában minden marad úgy, ahogy van.

„Mindenki születik valamire...”
Mindenesetre a kommentszekció is agyalni kezdett a szöveg jelentésén:

– Minden jóindulatú ember köszöni nektek, hogy a szürke hétköznapjainkat színessé tettétek. Mosolyt csaltatok az arcunkra. Kedves, jó emberek vagytok. Sok irigyetek van, akiknek semmi se tetszik. Kötözködnek veletek. Csúfolódnak, de ne hagyjátok magatokat. Mindenki születik valamire.
Jó csapat vagytok. Csak így tovább!

– írta a család egyik rajongója.

– Egy tapodtat ne menj sehova! Az ilyenekre Magyarországon van szükség! – fogalmazott egy másik követő.

Kerestük a Gáspár családot, de eddig nem reagáltak a hívásainkra.

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap