Hoppá! Már most tudják: ő lesz a Dancing with the Stars idei győztese

Hoppá! Már most tudják: ő lesz a Dancing with the Stars idei győztese

Noha a verseny még csak szombaton este ér a fináléba, a Bors olvasói már most biztosak benne, melyik sztár táncolta magát az élre.
Október 14-én vette kezdetét a Dancing with the Stars negyedik évada kis hazánkban. Az előző évekhez hasonlóan idén is tíz páros mérte össze a tudását: minden szár egy-egy profi táncost kapott partnernek, hogy kiegyenlített legyen a verseny. Természetesen köztudott: legalább annyira a táncos párok népszerűségéről is szól a döntés, mint tánctudásukról: a parketten nyújtott teljesítmény mellett ugyanis az is fontos a közönségnek, hogy mennyire működik a kémia a páros két tagja közt, mennyire figyelnek egymásra a produkció alatt illetve a szombati versenyek közt. Nos, a BorsOnline oldalán a verseny alatt feltettünk egy kérdést: ara voltunk kíváncsiak, olvasóink szerint ki lesz a legjobb sztártáncos, azaz ki nyeri majd meg a versenyt. Természetesen ahogy teltek a hetek – és estek ki a versenyzők –, a válaszlehetőségeket is szűkítettük. Végül hárman maradtak bent, hiszen három sztárpár jutott a döntőbe: Krausz Gábor és Mikes Anna, Marics Peti és Stana Alexandra, valamint T. Danny és Lissák Laura. De vajon közülük a BorsOnline olvasói szerint ki táncolja magát az élre szombat este? A válasz (dobpergést kérünk!) Krausz Gábor és Mikes Anna!
A Blikk olvasóinak döntő többsége arra voksolt, hogy a három sztár közül (Krausz, Marics é T. Danny) a séf bizonyul a legjobb sztártáncosnak: több, mint 2400 szavazat érkezett rá, míg versenytársai 1600-1700 voksot gyűjtöttek össze, azaz kijelenthetjük, hogy cseppet sem volt szoros a verseny, már ami az első helyet illeti.

Mi lehet Krausz Gábor és Mikes Anna sikerének titka?
Pedig Krausz Gábor és Mikes Anna párosának sikere az első időkben nem is tűnt olyan egyértelműnek, kiváltképp, miután a sztárséf még a műsor előtt bevallotta: olyannyira nem táncos lábú, hogy őt még "Michael Jackson sem tudta megmozdítani". Kétségtelen azonban, hogy a kezdeti botladozásokat követően a táncparkettre már egy olyan páros érkezett, aki nagyon érezte egymás jelenlétét. Olyannyira, hogy a nézők el is kezdtek kombinálni: vajon a válófélben lévő Krausz é Mikes Anna a magánéletben is ennyire jó párt alkotna? Nos, ez még a jövő zenéje, mint ahogy az is, ki nyeri a szombat eti versenyt, az azonban tény: a Bors olvasói Krauszékat látnák legszívesebben a dobogó legfelső fokán.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap