Ilyet még nem láttál - Így ünnepelte a kislánya születésnapját Krausz Gábor...ÍME a fotók

Ilyet még nem láttál - Így ünnepelte a kislánya születésnapját Krausz Gábor...ÍME a fotók

Krausz Gábor végre ismét több időt tölthet a kislányával, hiszen véget ért a Dancing with the Stars. A sztárséf ki is használta az első szabadnapját, hogy megünnepeljék Hannaróza szülinapját.
Sokakat meglepett, sokan viszont pontosan arra az eredményre számítottak, amit kihirdettek a Dancing with the Stars szombati döntőjében, vagyis, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna lettek a győztesek. A legmeglepőbb fordulat, hogy a séf egykori párja, Tóth Gabi a közösségi oldalán, illetve a Sztárban Sztár leszek! élő adásában is gratulált a gyermeke édesapjának.
Gabi ezenkívül a kislányukat is felköszöntötte vasárnap, ugyanis Hannaróza négyéves lett. Egy sokat sejtető posztban árulta el, hogy nehéz hetük volt, mivel kórházba is került a kislány. Szerencsére már jobban van, s alig várta, hogy az apukájával együtt ünnepelhessenek. Gábor a korlátozott ideig elérhető Instagram-sztorijában osztotta meg, amint Hanni a születésnapi asztal előtt ül, a háttérben pedig kölyökpezsgő, négy pohár és egy „Happy Birthday!” felirat is látszódik. A következő képkockán a boldog édesapa már a gyermekével együtt vágja fel a Jégvarázsos tortát. Az biztos, hogy van ok az ünneplésre a mindent elsöprő győzelme és a kislánya felgyógyulása után.

A képekért KATT IDE
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap