Két vonat is kisiklott Magyarországon - Mutatjuk a drámai részletek

Két vonat is kisiklott Magyarországon - Mutatjuk a drámai részletek

Kedd éjjel és szerda hajnalban is kisiklott egy vonat a Vác-Balassagyarmat vonalon. A műszaki mentés a szerda kora délelőtti órákig is eltarthat, ezért az érintett vasútvonalon forgalmi változásokra és pótlóbuszos közlekedésre is kell számítani.
Kedden késő este Drégely és Drégelypalánk között kisiklott egy utasok nélkül közlekedő szerelvény.

A műszaki mentés befejezéséig – várhatóan a szerda reggeli, kora délelőtti órákig – a Vác-Balassagyarmat vonalon az S750-es vonatoknál változásokra és pótlóbuszos közlekedésre is kell számítani – írja a Mávinform.

A keddi utolsó, Vácról 22:38-kor elindult S750-es vonat (32258) helyett Nagyoroszitól pótlóbusz közlekedett Balassagyarmatig, ami nem érintette Drégelyvár és Drégely megállóhelyet.
A Balassagyarmatról 3:22-kor Vácra és a Vácról 5:32-kor Balassagyarmatra induló S750-es vonat (32219, 32220) helyett a teljes útvonalon pótlóbusz közlekedett. A közút vonalvezetése miatt a pótlóbusz nem érintette Drégely, Drégelyvár, Szokolya, Magyarkút, Magyarkút-Verőce, Fenyveshegy megállóhelyet.Majd szerdán hajnalban újfent kisiklott egy utasok nélkül közlekedő szerelvény Drégelypalánk és Balassagyarmat között. A műszaki mentés befejezéséig – várhatóan a szerda délelőttiig – a Vác-Balassagyarmat vonalon az S750-es vonatoknál hosszabb menetidőkre, változásokra és egy szakaszon pótlóbuszos közlekedésre is kell számítani.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap