A szakítását követően újra szerelmes lett a Dancing with the Stars sztárja - Nem fogsz hinni a szemednek ki az új párja

A szakítását követően újra szerelmes lett a Dancing with the Stars sztárja - Nem fogsz hinni a szemednek ki az új párja

Suti Andris úgy tűnik megtalálta a boldogságot. Megmutatta a gyönyörű barátnőjét.

Mindenkit váratlanul ért tavaly októberben a hír, miszerint a Dancing with the Stars két táncosa, Tóth Katica és Suti Andris nyolc év együttlét és két és fél év jegyben járás után szakítottak. A táncosnő akkor úgy fogalmazott, hogy próbálták megmenteni a kapcsolatukat, de a Covid-időszak alatt annyira eltávolodtak egymástól, hogy jobbnak érezték, ha külön folytatják életüket. A közös munka azóta sem állt meg náluk, annyira jó viszonyban váltak el egymástól, hogy nem okoz gondot nekik, hogy együtt táncoljanak.
Katicára azóta a Sztárban Sztár leszek! sármos énekese személyében ismét rátalált a boldogság. Mindössze egy-két hónapja alkotnak egy párt Tasi Dáviddal, de egyre erősebb a kötelék közöttük, ráadásul a szilvesztert is közösen ünnepelték. A csinos lány már a családjának is bemutatta Dávidot.
Bár sokan úgy gondolták, hogy egykori kedvese, Andris a Dancinges táncpartnerével, Király Lindával fűzte szorosabbra a kapcsolatát, most kiderült, hogy más valaki hódította meg a szívét. Suti is továbblépett, és ezt világgá is kürtölte a közösségi oldalán. Andris újév után pár nappal osztott meg közös képet új párjával, Enikővel, aki légiutas kísérőként dolgozott, most pedig edzőként tevékenykedik. A barna szépséggel a Balatonon jártak, és összebújva mosolyogtak a kamerába. A poszt IDE KATTINTVA tekinthető meg. Azt nem tudni, hogy mikor találtak egymásra, de annyi biztos, hogy nagyon boldogok - szúrta ki a Bors.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap