Bejelentette a DIGI az áremelést! Drágább lesz az tévé- és internetszolgáltatása is, mutatjuk pontosan mennyivel

Bejelentette a DIGI az áremelést! Drágább lesz az tévé- és internetszolgáltatása is, mutatjuk pontosan mennyivel

Májustól megemeli a vezetékes internet-, telefon- és televízió-, valamint a műholdas televíziószolgáltatásainak árát a DIGI. A 4iG-hoz tartozó cég hangsúlyozta, hogy az emelés mértéke nem éri el a KSH szerint ismert infláció mértékét.
A DIGI közleménye – melyet a Media1-nek küldtek – szerint május 1-től 14,9 százalékkal emelik meg az árakat, hivatkozva a KSH által mért 17,6 százalékos inflációra. A cég nemcsak az előfizetési díjakat, hanem az ügyfelek által elérhető havidíjkedvezményeket is megemeli.

Az emelés mind az üzleti, mind a lakossági ügyfeleket érinti, ugyanakkor a DIGIMobil és DIGINet aktív 50 díjcsomagok tarifáiban nem növelik az árakat.
A DIGI február 1-től elektronikus és számlalevél úton is tájékoztatja az érintett előfizetőket az áremelésről. Kiemelték azonban, hogy továbbra is kedvezményeket nyújtanak az elektronikus számlázásra áttérő, valamint hűségidőt vállaló ügyfelek számára, melyekről a társaság honlapján elérhető Általános Szerződési Feltételeket tartalmazó dokumentumból, valamint a szolgálató oldalán található kedvezmények menüpontban kaphatnak részletes tájékoztatást.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap