Borzalmas csapás érte a kiváló humoristát és családját - Rákban elhunyt fiát gyászolja

Borzalmas csapás érte a kiváló humoristát és családját - Rákban elhunyt fiát gyászolja

Egy jószívű és tehetséges emberrel lett kevesebb.

Olyan szörnyű tragédiát kellett átélnie a legendás skót komikusnak, amit egy szülőnek sem szabadna. Andy Camerontól elragadta a rák az imádott fiát.
Spencer Cameron 41 évesen vesztette el a küzdelmet a rákkal szemben. Szívből jövő szavakkal tisztelegtek az emléke előtt. Spencer Dubajban élt és dolgozott a családjával. Mindenki tudta róla, hogy Rangers-szurkoló, még a glasgow-i klub is szervezett gyűjtést az orvosi kezeléseiért.

- Szelleme, rugalmassága és a játék iránti szenvedélye mindannyiunkat inspirált. Nehéz a szívünk, amikor csapattársunk, Spencer elvesztését kell gyászolnunk. Tehetséges játékos volt és még jobb ember, és nagyon fog hiányozni. Gondolataink és imáink a családjával és barátaival vannak ebben a nehéz időszakban. Sokat tanultunk Spencertől a pályán és azon kívül is. Emléke örökké a szívünkbe vésődött – közölte a Dubai Futball Club.


- Nehéz szívvel írjuk ezt a bejegyzést. Sajnálatos módon egyik alapító játékosunk és a helyi futballlegenda, Spencer nemrégiben elvesztette a rák elleni harcát. Túl hamar elvitték, de az öröksége tovább él. Gondolataink és imáink a családjával vannak. RIP Spencer. Elment, de nem felejtjük – tette hozzá a Core Uniform FC.

Pal Mustafa Osman hozzátette: - Spencer Andrew Cameron ugyanazzal a bátorsággal és kitartással vívta a harcot a rákkal, mint a pályán. Soha nem adta fel, és öröksége továbbra is inspirálni fog. Örökké hálásak vagyunk azért a hatásért, amelyet a csapatunkra és a DAFL közösségre gyakorolt. Nyugodj békében skót harcos.

Spencer a 83 éves Andy Cameron és feleségének, Normának a legkisebb fia volt - írja a Daily Records.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap