Döbbenetes amire fény derült - EZÉRT hord folyton kalapot Tóth Gabi szerelme

Döbbenetes amire fény derült - EZÉRT hord folyton kalapot Tóth Gabi szerelme

A mindig elegáns Fricska táncos kalapszeretete szembetűnő.

Tóth Gabi kétségkívül domináns jelenség a sajtóban, amihez hozzájárul viharos szakítása Krausz Gáborral. Azonban ahogy ráterelődött a reflektorfény, úgy új párja is beszédtéma lett. A Fricska táncosa egyből szembetűnő kirívó stílusával, és itt nem lehet szó nélkül elmenni amellett, hogy szinte sosem válik meg a kalapjától.

De mi lehet ennek az oka? Papp Máté Bence egzisztenciáját a színpadon való jelenlét adja, így nem meglepő a dolog, hogy a stílus-játék csúcsra van járatva. Az esztétikus fizikum ebben a szakmában alapvetőnek számít, de Papp Máté Bence öltözködésben is egyedit villant, legszembetűnőbb darabjai bizonyosan a kalapjai - vélekedik a Promotion.
A kalap ma már feltűnő viselet, de nem is olyan régen inkább az volt a furcsa, ha egy férfin nem volt. A kalapok igazi fénykora a 18. század körül jött el: a reneszánsz után modernizálódó társadalom esztétikájának elengedhetetlen kellékei voltak az úgy nevezett bicorne- és tricorne-kalapok - gondoljunk csak például Napóleon portréjára, és rögtön tudjuk, melyik stílusról beszélünk.

Innentől kezdve mintegy 200 éves keresztül a férfidivat elengedhetetlen kellékévé vált és nem csak nyugaton: Humphrey Bogart, de Ady Endre, Kassák Lajos, vagy Vlagyimir Majakovszkij is elképzelhetetlen a fejfedő nélkül.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap