Dráma! Boldog új évet kívánt a magyar színész, majd levetette magát a társasház tetejéről! Sajnos valóban róla van szó - ITT vannak a sokkoló részletek:

Dráma! Boldog új évet kívánt a magyar színész, majd levetette magát a társasház tetejéről! Sajnos valóban róla van szó - ITT vannak a sokkoló részletek:

Még utoljára boldog új évet kívánt, majd önkezével vetett véget az életének Zsolt.

Szilveszter éjszaka vetette le magát egy társasház tetejéről M. Zsolt. A középkorú színész halála előtt egy új filmen dolgozott, a stúdió, ahol dolgozott, szomorúan búcsúztatta volt kollégáját:
M. Zsolt játszotta az U-fájlok reboot filmekben az anti urbán gépet, valamint az U-fájlok remake filmben Fityisz Ferencet. Lett volna egy spin off, amiben ő lett volna a főszereplő, szabad kezet kapott, írta, tervezte. Ebből már nem lesz semmi
– írták.

Zsoltot sokan szerették, életvidám, barátságos ember volt, aki mindig mosolyt csalt az emberek arcára.
Roppant büszke voltam rá. Zsoltnak alkoholproblémái voltak, viszont több mint 1 éve nem ivott. Pár hónappal ezelőtt egy orvosi vizsgálat során felmerült a leukémia gyanúja, de szerencsére nem igazolódott be az orvosok elmélete.
– mesélte a Ripostnak a színész egyik ismerőse.

Kiderült, hogy Zsolt napokkal a tragédia előtt azt mondogatta a barátainak, hogy elege van a közösségi oldalakból és le fogja törölni magát.

Még a halála napján is mondta, hogy le fogja törölni magát mindenhonnan, de én nem hittem neki, ő pedig azt mondta, hogy majd meglátom. Még utoljára boldog új évet kívánt. Nem gondoltam, hogy a szó szoros értelmében törli magát erről a Földről.

– tette hozzá az ismerős.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap