Drámai hír érkezett szombat este! Meghalt Ónodi... - Nyugodjék Békében!

Drámai hír érkezett szombat este! Meghalt Ónodi... - Nyugodjék Békében!

Meghalt Ónodi György producer, rendező, író - közölte az RTL.


Ónodi György 71 éves volt, a legismertebb műsora az RTL-en 17 éven át futó Heti Hetes volt.
Ónodi György operatőrként végzett a moszkvai Filmművészeti Főiskolán, a rendszerváltásig a Híradóban és dokumentumfilm-stúdióban dolgozott, a Filmhíradónál több mint 30 országban forgatott dokumentumfilmeket. Az RTL Klubnál készítette szórakoztatóipari televíziós munkáit: például a Gálvölgyi Show-t is, ő volt a Mónika show, a Kész átverés és a Csíííz című sikerműsorok producere is.
A legsikeresebb műsora Heti Hetes volt, aminek első felvétele 1999 szeptemberében került adásba és hosszú évekig az RTL legnézettebb műsorai közé tartozott. A tizedik adásával 2 milliós nézettséggel rekordot döntött.

Gálvölgyi Jánossal 30 éves barátság fűzte őket össze, a színművész az RTL Híradónak azt mondta: Ónodi György nemcsak szakmailag, emberileg is rendkívüli volt.

- Döbbenettel fogadtam, mint minden ilyen hírt az ember, átszalad rajta a múltja is. Gyuri nekem több mint 30 éves barátom, munkatársam volt. Az embernek eszébe jut, hogy az élet nagyon gyorsan múlandó – reagált a színművész Ónodi halálhírére.

ddddddddddd
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap