Egymásba szerettek? Minden jel arra utal, hogy több lehet barátságnál Király Linda és Suti András között - Mutatjuk

Egymásba szerettek? Minden jel arra utal, hogy több lehet barátságnál Király Linda és Suti András között - Mutatjuk 

Sokan találgatják, mi lehet köztük, még többen remélik, hogy már egy párt alkot Király Linda és Suti András. Talán most választ kaphatunk erre.
Király Linda és Suti András ugyan sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarták, hogy a Dancing with the Stars alatt egymásba szerettek, de egyre több arra utaló jel van, hogy összejöttek.

Igaz, Linda már annak idején bevallotta, hogy amikor elkezdődtek a táncos műsor próbái, nagyon gyorsan egymásra hangolódtak, tánc közben egymás minden rezdülését érezték. És arról is beszélt a Glamour magazinnak, hogy sok mindenben hasonlók: ahogy ő, úgy András is élt meg mélypontokat a magánéletében, tudja, hogy mit jelent kimászni a gödörből. Linda itt nyilván arra gondolt, hogy bár énekesnőként szakmailag elképesztő sikereket ért el itthon és külföldön egyaránt, de magánélete nem úgy alakult eddig, ahogy szerette volna.
Öt évvel ezelőtt szakított vőlegényével, Zsomborral – akivel 10 évig voltak együtt –, és azóta nincs komoly kapcsolata. Pedig februárban már 41 éves lesz, ezért vágyik arra, hogy végre megtalálja az igazit és családja lehessen.

András pedig nyolc év együttlét, illetve két és fél év jegyben járás után szakított Tóth Katicával, akit szintén a táncos műsorban ismerhettünk meg.

Már hetekkel ezelőtt véget ért a műsor, ám Linda és András egyre többet mutatkoznak együtt. Nemrég együtt voltak a D WTS stúdiójában is, amiről Linda osztott meg egy kis videót Insta-sztorijában. És

ismerősei is azt állítják: az énekesnő sokat változott, amióta közelebbről is megismerte táncpartnerét.

Sokkal nagyobb lett az önbizalma, felszabadultabb, láthatóan ki van virulva. A nála 7 évvel fiatalabb srác sokat segített neki abban, hogy levetkőzze gátlásait a plusz - kilók miatt. Ez talán még egyetlen férfinak sem sikerült. Annyi pozitív megerősítést, dicséretet kapott tőle, hogy Linda most nagyon jól érzi magát a bőrében.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap