Fél áron adják itt az élelmiszercsomagot a multik: Penny, Spar, Lidl üzletekben! Mutatjuk a részleteket

Fél áron adják itt az élelmiszercsomagot a multik: Penny, Spar, Lidl üzletekben! Mutatjuk a részleteket

A SPAR munch csomagjai változatos termékeket tartalmaznak: csomagolt és csomagolatlan kenyereket, különféle péksüteményeket, ínycsiklandó sós és édes finomságokat, friss zöldségeket és gyümölcsöket, ízletes gyümölcsleveket, különböző tejtermékeket, tésztákat, válogatott csomagolt szalámikat és felvágottakat, tojást, valamint egyéb, hűtést nem igénylő élelmiszereket, mindezt az eredeti ár töredékéért, akár harmadáron.
A folyamat egyszerűsége lenyűgöző: először foglalja le a választott csomagot az ingyenesen letölthető mobilalkalmazáson vagy a weboldalon keresztül, ezután online fizessen az áruért, majd egy előre meghatározott időpontban vegye át azt a kiválasztott SPAR vagy INTERSPAR üzletben. A SPAR-nál négyféle, különböző termékeket tartalmazó csomag áll rendelkezésre, többek között péksütemények, gyümölcsök, zöldségek és hűtött áruk, melyek akár 66%-os kedvezménnyel érhetőek el.

Költséghatékony vásárlás

A körülbelül 3000 forint értékű élelmiszercsomagok ebben a rendszerben mindössze 1000 forintba kerülnek, míg az 1500 forintos csomagokat csupán 500 forintért szerezheti meg. Meglepő megtakarítás
Ez a módszer lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy jelentős összegeket takarítsanak meg, miközben kiváló minőségű élelmiszereket vásárolnak.

A Munch szolgáltatás egy játékos formában kínálja az élelmiszermentést.

Az érdeklődők a Munch alkalmazáson vagy weboldalon keresztül előre megrendelhetik a meglepetéscsomagokat, amelyeket a megadott időpontban vehetnek át az üzletekben. Ezek a csomagok rövid lejárati idős vagy nem szabványos megjelenésű, de még tökéletesen fogyasztható termékeket tartalmaznak. A Penny Market üzleteiben már a tesztidőszak alatt is nagy sikerrel zárult ez a kezdeményezés. Több mint négy hónap alatt a vásárlók több mint 10 000 csomagot mentettek meg, ezzel több mint 15 000 000 forintot megtakarítva. Az üzletekben két féle csomag közül választhatnak a vásárlók.

TEGYÉL A PAZARLÁS ELLEN ÉS EGYÉL JÓKAT KEDVEZMÉNYESEN
MIT TESZÜNK A PAZARLÁS ELLEN

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap