Hatalmasat húzott az Aldi, 172 üzletében vezeti be EZT az intézkedést! Féláron adják ezentúl...

Hatalmasat húzott az Aldi, 172 üzletében vezeti be EZT az intézkedést! Féláron adják ezentúl...

Az ALDI Magyarország „A nap fogása” szlogen alatt újabb intézkedést vezet be valamennyi magyarországi üzletében. A látványpékségekben az előző napi záráskor megmaradt pékárukat bezacskózva, 50%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni másnap délig, és a szépséghibás zöldségekhez, gyümölcsökhöz is csomagokban, 30-50%-os kedvezménnyel lehet hozzájutni.
Az ALDI Magyarország áruházlánc 2023 nyarán tesztjelleggel öt üzletében – két budapesti és három vidéki egységben – másnap 12 óráig 50%-os kedvezménnyel, bezacskózva értékesítette az előző nap a látványpékségekben megmaradt termékeket, illetve a szépséghibás zöldségekből és gyümölcsökből is egységcsomagokat árult kiemelkedő kedvezménnyel. A kedvező vásárlói fogadtatásnak köszönhetően a vállalat 2024-től országszerte, mind a 172 üzletében bevezeti ezt az intézkedést.

A pékárucsomagokba kizárólag egyforma sós vagy édes termékek – például csak pogácsa, csak kakaós csiga – kerülhetnek. A már jól ismert „Azon melegében” feliratú papírzacskókba csomagolt termékek a látványpékségek mellett, „A nap fogása” felirat alatt kihelyezve, másnap 12 óráig vásárolhatók meg. A zöldség-gyümölcs esetében az üzletek folyamatosan válogatják a szépséghibás termékeket, így az előre csomagolt, valamint a darabáras lédig termékekkel együtt jelentős, 30-50%-os kedvezménnyel lesznek elérhetők egy könnyen áttekinthető, nyitott fém kosárban, amelyet naponta többször is megtöltenek a fogyasztásra még alkalmas, kevésbé szép állagú, de kiváló beltartalmú árucikkekkel.
„Újabb lépést teszünk annak érdekében, hogy minden megtermelt zöldség vagy gyümölcs, megsütött pékáru a családok asztalára kerüljön. A fogyasztásra még alkalmas, megmaradt pékárukat és zöldség-gyümölcs kínálatunk szépséghibás termékeit jelentős kedvezménnyel kínáljuk minden üzletünkben, így egyszerre segítjük vásárlóinkat, illetve az évek óta kiváló eredménnyel zajló élelmiszermentés mellett tovább csökkentjük a kárba vesző élelmiszerek mennyiségét” – idézi a vállalat közleménye Bernhard Haidert, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatóját.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap