HOPPÁ! ITT a Vodafone bejelentése - EZ áll a leállás hátterében, de egy nagyon fontos dologra is felhívta ügyfelei figyelmét

HOPPÁ! ITT a Vodafone bejelentése - EZ áll a leállás hátterében, de egy nagyon fontos dologra is felhívta ügyfelei figyelmét

Újra zavartalanul működnek a Vodafone szolgáltatásai, miután kedden délelőtt áramszünet okozott szolgáltatáskiesést – közölte a szolgáltató az MTI-vel.
Azt írták, hogy a Vodafone Magyarország ügyfelei január 2-án délelőtt rövid kimaradást tapasztalhattak a szolgáltatások működésében. A kimaradást áramszünet okozta az egyik szerverközpontban, a forgalom átirányításának ideje alatt a szolgáltatások az ország több pontján nem voltak elérhetőek.
A szolgáltató munkatársai a hibát elhárították, így a mobilszolgáltatások ismét zavartalanul működnek – közölték.

Felhívták a figyelmet, hogy néhány mobilkészülék automatikusan nem csatlakozik újra a hálózathoz. Ezekben az esetekben egyszerű megoldás lehet a készülék újraindítása, vagy repülőgép üzemmódba váltása, majd visszaállítása, amely megoldja a problémát.

Jelenleg a Vodafone ügyfélszolgálata túlterhelt, ezért a szolgáltató kéri az ügyfeleit, hogy az esetleges teendőkkel kapcsolatban a Vodafone Magyarország Facebook oldalát látogassák meg, ahol további információkat találnak.

Mindeközben a Telekom az alábbi bejelentést tette a leállásukkal kapcsolatban - IDE KATTINTVA olvashat róla

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap