Hoppá! Lebuktak! Nem hisszük el, pedig ITT kapták lencsevégre Krausz Gábort és szerelmét, Mikes Annát – ÍME a fotók

Hoppá! Lebuktak! Nem hisszük el, pedig ITT kapták lencsevégre Krausz Gábort és szerelmét, Mikes Annát – ÍME a fotók

Krausz Gáborról és Mikes Annáról sok hónapnyi találgatás után nemrégiben bizonyosodott be, hogy valóban egy párt alkotnak. A szerelmesek év elején osztottak meg egy közös fotót, melyen egy romantikus vacsorán voltak, és igencsak sokat sejtető sorokat fűztek hozzá, ugyanis a Szépség és a szörnyeteg szerelmes dalából idéztek.
Szemfüles olvasóriporterünk most egy csömöri áruházban figyelt fel rájuk, amint közösen vásároltak, és a sztárséf kislánya, Hannaróza is velük volt.

– Vasárnap, a nagybevásárlás közepette lettem figyelmes Krausz Gáborra és új barátnőjére. Hamar észrevettem, hogy Gábor kislánya is velük van, aki láthatóan nagyon jól kijött Annával. Végig beszélgettek, nevetgéltek, a két felnőttön pedig látszott, hogy boldogabbak, mint valaha – mondta lapunknak a fotót készítő vásárló.
Krausz Gábor és Tóth Gabi válását múlt év végén mondták ki, miután tavaly augusztusban bejelentették, hogy hat év után különválnak az útjaik. A Séfek séfe arca ezután elvállalta a Dancing with the Start, a műsor során pedig beleszeretett táncpartnerébe, Mikes Annába, akivel néhány hete álltak ki a nyilvánosság elé, bevallva, hogy a sejtéseknek megfelelően valóban egy párt alkotnak.

A fotókat IDE KATTINTVA tekinthetik meg!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap