Nem fogod elhinni, vele jelent meg Bálint Antónia volt kedvese tegnap este a nyilvánosság előtt - Tátva maradt a szánk

Nem fogod elhinni, vele jelent meg Bálint Antónia volt kedvese tegnap este a nyilvánosság előtt - Tátva maradt a szánk

Bálint Antónia egykori párja, Bársony Farkas egy 25 évvel fiatalabb, csinos hölgy oldalán jelent meg a vörös szőnyegen.

2022-ben Bálint Antónia elsőként a Blikknek ismerte el, hogy évek óta párkapcsolatban él. Nagy meglepetésre Bársony Farkassal tavaly bevállalták a Nyerő Páros című műsort is. Azonban a forgatások után nem sokkal véget ért a kapcsolatuk és 3,5 év után szakítottak. A modell akkor így nyilatkozott a szerelmük lezárásáról:
– Farkas március elején egy pénteki napon elviharzott tőlem. Szombaton írt egy szakító levelet, majd vasárnap ott állt az ajtómban, hogy nem is úgy gondolta. Az ajtón keresztül beszélgettünk. Nem engedtem be a lakásomba, és megmondtam neki, hogy nem vagyok átjáróház, elfogadtam a döntését. Ezt azonban nem hagyta annyiban. Folyamatosan programokra hívott, amiket én eleinte visszautasítottam. Aztán annyira kitartó volt, hogy elkezdtünk ismét együtt lenni. Sok helyre, rendezvényekre, vidékre eljártunk együtt, ismét szerettem vele lenni, de bennem nem múlt el nyomtalanul, amit tett - részletezte Antónia, aki a Nyerő Páros forgatása után mégsem akarta, hogy visszaköltözzön a párja.
Egy ideig azt rebesgették, hogy Farkas Zimány Linda oldalán találta meg újra a boldogságot, azonban a hétfői Év Sportolója Gálán egy másik, titokzatos szőke nővel kaptuk lencsevégre. Az 57 éves üzletember nem egyedül érkezett az eseményre, hanem A Nagy Ő korábbi szereplőjével, dr. Orosz Cynthiával vonult végig a vörös szőnyegen, aki 2021-ben Tóth Dávid szívéért harcolt. A 32 éves riporter-influenszert a kamerák előtt karolta át a partnere, de azt egyelőre nem tudni, hogy van-e romantikus kapcsolat köztük. Mindenesetre Farkas mellett a 25 évvel fiatalabb, csinos hölgy jól mutatott a gálán.

Bársony Farkas egy különleges partnerrel érkezett / Fotó: Pozsonyi Zita

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap