Sokkolta a rajongókat a hír! Kórházba került a magyar sztárénekes - Sürgősen műteni kellett

Sokkolta a rajongókat a hír! Kórházba került a magyar sztárénekes - Sürgősen műteni kellett

Az énekes eddig próbálta húzni a beavatkozást, de mostanra kritikussá vált a helyzet.

Király Viktor általában a közösségi oldalán mindig pozitív témákkal jelentkezik be: a zenéről, nyaralásokról számol be, vagy épp arról, hogy hová utaznak. Ezúttal egy kevésbé vidám újságot osztott meg a rajongóival: az énekes a kórházból üzent a követőinek, mialatt épp egy műtét előtt állt.
Akik követték az Ázsia Expresszt, azoknak talán korábban is feltűnt, ahogy az énekes sok feladatnál egy kicsit szenvedett: ennek oka a sérve volt, ugyanis baloldali lágyéksérvben szenved, amelynek a műtétjét már egy ideje húzta-halasztotta, de most jött el az a pont, amikor végképp kikerülhetetlenné vált a beavatkozás.
Sajnos, minél nagyobb lett a sérv, annál jobban beleszólt nemcsak a fizikai megerőltetésbe, hanem az éneklésbe is. Akik sokat járnak koncertekre, lehet, hogy egy másfél órás koncert után már észrevették, hogy egy ilyen egy óra után már kicsit görnyedve énekeltem ki a magas hangokat

- osztotta meg követőivel Király Viktor a 24 óráig elérhető Instagram-történetében, a végén pedig még ennyit kért a rajongóitól:

Szóval, majd jelentkezem műtét után: szorítsatok!

Pár órával később az énekes, ígéretéhez híven, ismét posztolt: ekkor már az ágyban fekve tudatta mindenkivel, hogy túlesett a műtéten, és, a jelek szerint, minden rendben ment.


Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap