Tóth Gabi rosszakarói örülhetnek! Nagy bajba kerülhet a karrierje - Csak egy gombnyomás és vége mindennek

Tóth Gabi rosszakarói örülhetnek! Nagy bajba kerülhet a karrierje - Csak egy gombnyomás és vége mindennek

Egy új találmány száműzheti az énekesnőt az online térből. A Tóth Gabi körüli óriási hírdömping adott ihletet a programhoz.
Az elmúlt egy évben mondhatni megkerülhetetlen volt, hogy ne találkozzunk Tóth Gabi nevével az interneten, ugyanis a válásától, majd az új kapcsolatától volt hangos egész évben a sajtó. Igaz, sok embernek adott napi beszédtémát az énekesnő magánélete, de ugyanilyen számban voltak azok is, akik megelégelték, hogy mindenhol Tóth Gabi van a címlapon. Ami azt illeti, mindig a kereslet befolyásolja a kínálatot, ez most sem alakult másképp, ugyanis egy ismeretlen internetes webfejlesztő olyan bővítményt készített a Google Chrome böngészőhöz, ami megoldhatja az az utóbb említett felhasználók problémáját.

Tóth Gabi-mentes netezés
A Google keresőmotorja kínál egy áruház lehetőséget is, ahol olyan külső fejlesztők által készített kiegészítőkkel bővíthetjük keresőmotorunkat, amelyek segítségével teljesen személyre szabhatjuk a netezési élményt. A minap egy érdekes bővítményre bukkanhattak a netezők, ugyanis előkerült egy olyan, magyar fejlesztésű kisegítő program, ami Tóth Gabi mentes internetezést kínál. Pontosabban a program eltüntet az összes .hu-ra végződő weboldalról minden olyan tartalmat, ami az énekesnővel kapcsolatos.
Sokan örülnek neki Rengeteg rosszakarója van az énekesnőnek, akik szinte azonnal lecsaptak erre a programra. Sokan úgy vélik, egy olyan piaci rést találhatott meg a fejlesztő, amivel a közeljövőben elég sikeres is lehet. Gabira nézve viszont ez korántsem előnyös, hiszen ha sokan letöltik, akkor ők biztosan többet nem fogják látni még a nevét sem leírva.

– Hiánypótló!!!! Zseniális!!!! – írta egy netező, aki szerint még akár lehetne egy ugyanilyen, csak G.w.M-el is.

– Szerintem társadalmi nyomásra lesz belőle második verzió, több celeb tiltását lehetővé tevő funkciókkal – jegyezte meg egy másik hozzászóló, azonban nem mindenki vélekedik így.

– Nem akarjátok látni, mégis ti osztjátok meg naponta őket… – szólt be netező társainak a kommentelő, aki szerint ha valamit nem szeretünk, akkor azt ne keressük.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap