Újabb fotó jelent meg Tóth Gabiékról - ÍGY kapták le őket párjával

Újabb fotó jelent meg Tóth Gabiékról - ÍGY kapták le őket párjával

Tóth Gabi az elmúlt időszakban rengeteget szerepelt az újságok hasábjain tönkrement házassága és új kapcsolata miatt. A válásról sokáig se az énekesnő, se Krausz Gábor nem mondott semmit, majd a sztárséf törte meg a csendet és adott interjút a Mandinernek.
- Mindenben megegyeztünk, így aztán sikerült békésen elválni. Mindössze egy nagyjából másfél órás tárgyalás volt, amely még karácsony előtt lezajlott. Felnőtt emberek vagyunk, mindketten továbbléptünk, a kapcsolatunk pedig, már csak a kislányunk miatt is, konszolidált, hiszen a közös gyermekünk összeköt minket. Márpedig mindkettőnknek az ő érdeke a legfontosabb.

Mivel mindketten ismert emberek vagyunk, és a szép pillanatokat is megmutattuk az életünkből, valahol érthető, hogy az embereket érdeklik a velünk kapcsolatos negatív hírek.

Kétségtelen, hogy ezzel a sztorival mindent el lehet adni, előfordult, hogy naponta 15-20 kattintásvadász cikk jelent meg rólunk. De egyszerű oka van annak, hogy miért nem akartam nyilatkozni: igyekszem a négyéves kislányom érdekeit szem előtt tartani. Mindaz ugyanis, ami most megjelenik rólunk, tíz év múlva ugyanúgy elérhető lesz az interneten, és nem szerettem volna, ha az iskolában a szülei válásán csámcsognának, vagy esetleg bántanák ezért. Nem akartam, hogy arról olvasson majd, hogy az édesanyja és az édesapja a nyilvánosság előtt vitatkozik, egymásnak feszül. Ez kettőnk dolga.

A házasságunknak vége, és nem tagadom, ez mindig két emberen múlik. Hogy ki a sértett, ki a kevésbé sértett, szintén csak ránk tartozik. Tudatos döntés volt tehát a részemről, hogy nem osztottam meg a nyilvánossággal, mi történt köztünk valójában.
A válás óta mindkét félre rátalált a boldogság, hiszen Krausz Gábor is felvállalta kapcsolatát Mikes Annával, Tóth Gabi pedig táncosa oldalán találta meg a boldogságot.

A válás után Tóth Gabi úgy döntött, 2024-et azzal kezdi, hogy leszámol egy félelmével, így Ausztriába utazott kedvesével. Az énekesnő 12 éve nem síelt, mert volt egy borzalmas balesete, ám most már elérkezettnek látta az időt, hogy újra a sípályákon repesszen.

Párja, Papp Máté Bence boldogan támogatja szerelmét, és bár ő a snowboardra esküszik, egy kép erejéig összecsúszott az énekesnővel.


Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap