1 perce kaptuk a hírt Magyar Péterről

1 perce kaptuk a hírt Magyar Péterről

A sztárelemző kimondta Magyar Péterről: “Volt nála egy százszor fontosabb ember, akit úgy hívtak, hogy…” Tölgyessy Pétert látta vendégül a Partizán YouTube csatorna péntek este. Az éleslátásáról és logikus gondolkodásáról ismert elemző Magyar Péterről is elmondta a véleményét:
“Ha megállít az utcán egy átlagos ellenzéki szavazót, és megkérdezi tőle, mit gondol az Orbán-rendszerről, ugyanazt fogja mondani, mint Magyar Péter” – kezdett bele Magyar Péter jellemzésébe.

/Tölgyessy hangsúlyozta, hogy Varga Judit volt férje az ellenzéki közvélemény mondatait mondja fel\./

A nagy eltérés, hogy ezt olyan valaki mondja, aki egy második, harmadik vonalbeli fideszes politikusnak volt a férje, és körülbelül nyolcadik vonalbeli állásokat töltött be a rendszerben.

Ez az újdonság.

Ő azt mondja, hogy visszaélések vannak. A kérdés az volna, hogy ki követett el visszaélést, mikor, hogyan, miként, és akkor lehetne valamit ezzel kezdeni.

Az, hogy itt visszaélések vannak Magyarországon, ezt még a Fidesz szavazók is így gondolják.

Van, aki szerint ez a világ természetes rendje” – hívta fel a figyelmet. Tölgyessy nem veszélyesnek, sokkal inkább betegségtünetnek tartja Magyar Pétert. Emlékeztetett: “Az ellenzéki szavazókban óriási vágy van, hogy kimondjuk végre, hogy ez szörnyű, ez elviselhetetlen, elfogadhatatlan.
És egy volt fideszes mondja nekik, hát ez egy hős, ez egy Isten, de semmit nem mond azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehetne ezt a szerencsétlen országot kormányozni, semmiféle konkrétumot nem mond”.

“Őszintén szólva, láttunk már karón varjút. Volt nála egy százszor fontosabb ember, akit úgy hívtak, hogy Simicska Lajos, aki mondott mindenfélét, és neki igazán lehetett a tarsolyában valami.”

“Tehát már megint a csodában hisz az ellenzék. Abban hisz, hogy az égből jön valami, és akkor az megoldja a dolgot. Hisz abban, hogy majd a külföld megoldja, hisz abban, hogy majd valaki jön, Simicska Lajos vagy valaki majd ledobja az atombombát.

Én azt hiszem, hogy munkával és főleg azzal az érzéssel, hogy hogyan lehet visszaszerezni a hazánkat, lehetne változtatni a helyzeten.

Sőt, többet mondok, enélkül nem is lesz tartósan Magyarországból egy élhető valami – hangsúlyozta Tölgyessy Péter.

ÍME a beszélgetés:



Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap