Érkezik az év legkülönlegesebb napja! Hatalmas változást hoz az életedbe! Szökőnap, telihold és az év első tízmilliószoros napja - Nem kell mást tenned, csak...

Érkezik az év legkülönlegesebb napja! Hatalmas változást hoz az életedbe! Szökőnap, telihold és az év első tízmilliószoros napja - Nem kell mást tenned, csak...

2024. február 24. minden szempontból kivételes dátum. Ez az év szökőnapja, telihold lesz és erre a szombatra esik az év első tízmilliószoros napja is. Márpedig a tízmilliószoros, teremtő napon a jócselekedetek, pozitív gondolatok, szeretet ereje visszaszáll ránk – méghozzá tízmilliószoros erővel.
Szökőévben a február 24 a szökőnap. Ráadásul ezen a napon, szombaton 13:32-kor a Hold szembekerül a Nappal, vagyis telihold is lesz. Az év első teremtő, tízmilliószoros napja is erre a dátumra esik. A tízmilliószoros napok Buddha szent ünnepei, amikor a tibetiek hite szerint minden gondolat, cselekedet, szándék tízmilliószoros erővel hat. Valódi csodatévő napok ezek, ilyenkor lehetőséget kapunk arra, hogy bevonzzuk a jót.
Visszaszáll rád a jó, amit másokért teszel Ez az első tízmilliószoros nap a Chötrül Düchen, a Csodák, illetve a vajmécsesek ünnepe. Ilyenkor vajból készült mécseseket, apró gyertyákat gyújtanak, és Buddha csodatévő tetteit idézik fel. A dharmacsakra napokon az a legfontosabb, hogy a jóra, a szépre koncentrálj, és megnyisd a szíved a pozitív változások előtt. Ehhez persze hit kell, és bizalom az égi gondviselésben. Fontos, hogy tudatosítsd magadban: minden próbatétel, akadály azt szolgálja, hogy fejlődni tudj, és kikristályosodjon a személyiséged. Légy segítségére a világnak, a környezetednek, hogy aztán a pozitív energiák visszaáramoljanak rád, immár megsokszorozva.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap