Ez mi? Most borult ki végleg Varga Judit exférje - EZT nézd mit írt 😲

Ez mi? Most borult ki végleg Varga Judit exférje - EZT nézd mit írt 😲

A Mosthir.hu oldalon mi is több cikket írtunk már arról, hogy mikről számol be a Facebookon Magyar Péter. Varga Judit exférje legutóbb azt a vicces történetet is megosztotta, hogy összetévesztették Tiborcz Istvánnal. Előtte pedig arról értekezett, hogy vajon áruló-e.
Mostani Facebook posztjában hitetlenségének ad hangot, amikor azt írja, „mi folyik ebben az országban”? Mostanában tűnnek fel neki az érdekességek. Például az, hogy a K. Endre kegyelmi ügyét gyakorlatilag kirobbantó – ebben vette észre azt egy vidéki ügyvéd és küldte el a 444.hu szerkesztőségének – Kúriai Döntések Bírósági Határozatok című folyóirat kiadását felfüggesztették.
Varga Zs. András, a Kúria elnöke a hivatalos információk szerint arra az időre fagyasztotta be a kiadását, amíg lefolytatnak egy vizsgálatot a kegyelmi ügy nyilvánosságra kerülése miatt.

„Mi a cél ezzel? Hogy hasonló esetek ne kerülhessenek nyilvánosságra? Hogy megbüntessék a folyóiratot szerkesztő bírókat? Elnök Úr, Ön szerint az a probléma, hogy nyilvánosságra került a kegyelem vagy hogy K. Endre kegyelmet kapott?”

– fogalmazta meg a kérdését Magyar Péter a Facebookon.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap