Hoppá! Most közölték az elképesztő hírt! Ennyi idő után kibékültek és újra együtt Tápai Szabináék - ÍME

Hoppá! Most közölték az elképesztő hírt! Ennyi idő után kibékültek és újra együtt Tápai Szabináék - ÍME

Újra együtt.

Tápai Szabina húga, Andi néhány hónapja még a Viasat 3 párkereső műsorában kereste a szerelmet, a Szingli vagy Svindli óta azonban nagyot fordult vele a világ. A csinos fitneszedző ma már igyekszik a Biblia tanításai szerint élni és híres testvérével is jóban lenni - írja a Story magazin.
– Anyukámmal ugyan mindig szoros lelki kapcsolatban álltam, ám apu zárkózottabb típus volt, a nővéremmel pedig nem igazán értettük meg egymást.

Szabival korábban nem voltunk túl jó testvérek, teljesen más a természetünk.

Ő egy cserfes, pörgős csaj, én sokkal nyugodtabb, intellektuálisabb természet vagyok, még ha a külsőm másról is árulkodik – kezdi a lapnak Tápai Andi, akit öt évvel ezelőtt sodort össze az élet egy hívő párral, akik teljesen máshogy beszéltek és viselkedtek, mint általában az emberek.
– Sütött róluk a boldogság, a szeretet és a kiegyensúlyozottság – folytatja Andi, aki úgy döntött, ellátogat a keresztény közösségbe, ahová új barátai jártak, de a sors valamiért mindig úgy alakította a dolgokat, hogy ez nem sikerült.

Ezután a párkereső műsorban Dejantól hallott újra a kereszténységről, és a férfi is abba a gyülekezetbe járt, ahová korábban Andit is invitálták már.

Elment, megtisztult

– Végül megszólított az Úr, és azt mondta 'meg kell bánnod vétkeidet, és megbocsátani mindenkinek. (...) Először apukámmal rendezem a kapcsolatomat. (...) Szabival is végre kezd olyan lenni a viszonyunk, amilyenről mindig is álmodtunk, mert már más szemmel nézek rá. Lettek közös témáink, minden vasárnap együtt vagyunk, és helyreállt a béke közöttünk – árulta el elérzékenyülve.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap