Kórházból jelentkezett a magyar híresség, balesete után - ILYEN állapotban van jelenleg

Kórházból jelentkezett a magyar híresség, balesete után - ILYEN állapotban van jelenleg

Baukó Éva ült abban az autóban, ami Nagy Lajos király útja és a Mogyoródi út kereszteződésénél összeütközött a villamossal. A ValóVilág sztárja elmondta, hogy nagyon megijedt, de szerencsére mindenki segítőkész és kedves volt vele a baleset helyszínén.
Ahogy elsőként megírtuk, baleset volt Budapesten a 3-as villamos vonalán. Az autóban Baukó Éva ült, aki lapunknak a kórházból beszélt a történtekről.

„Megijedtem nagyon. Csak egy nagy csattanást hallottam. Bevallom őszintén, figyelmetlen voltam és rosszkor akartam fordulni a Mogyoródi úton. A villamos is lassan jött és én is csak 30-cal mentem. Szerencsére csak az oldalamat kapta el, de lökött rajtam egy nagyot” – mesélte elcsukló hangon.
Hozzátette, hogy mindenki kiszállt és megnézte, jól van-e, ami nagyon jólesett neki. Azt mondta, hogy személyi sérülés nem történt a villamoson, de őt nagyon megrázta az eset.


„Annyira kedvesek voltak az emberek. Odahívtak nekem mentőt, volt ott egy rendőrnő, ő is tök aranyos volt. Nagyon felment a pulzusom, szerintem pánikrohamom volt” – nyilatkozta lapunknak.

Bár Éva nem érzett sérülést, a protokoll szerint bevitték az Országos Baleseti Intézetbe. Hozzátette, hogy elvileg minden lelete rendben van, csak a kocsija lett totálkáros.

Azon nevettem, hogy megfújatták velem a szondát, én meg mondtam, hogy nyugodtan fújhatom, tíz és fél éve nem ittam alkoholt

– mondta.


Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap