Magyar Péter leleplező üzentet címzett Orbánnak: Olyat tud, amibe az egész kormány belebukhat 🔥🔥

Magyar Péter leleplező üzentet címzett Orbánnak: Olyat tud, amibe az egész kormány belebukhat 🔥🔥

Szerinte az egyik kormánytag súlyos korrupciós bűncselekményben érintett, és erről a kormánynak is tudomása van.

Újabb bejegyzéssel bővül a kegyelembotrány miatt lemondott Varga Judit férjének, Magyar Péternek a kormánykritikus vádsorozata a Facebookon. Magyar ezúttal a miniszterelnök szombati évértékelőjéhez igazította a posztját, amelyet egyenesen Orbán Viktornak címzett.
Az egykori igazságügyi miniszter egykori férje ezt írta:

„Tisztelt Miniszterelnök Úr!
Sokak nevében megköszönném, ha a mai évértékelő beszédében kitérne arra a kérdésre is, hogy Ön szerint hivatalban maradhat-e egy olyan kormány, amelynek egyik tagja olyan, súlyos korrupciós bűncselekményben érintett, amiről a kormánynak is tudomása van.

Mit kíván a magyar nemzet?
Felelős minisztériumot Buda-Pesten.
Hajrá, Magyarország, hajrá, magyarok!”
Magyar Péter azzal robbant be a közéletbe, hogy a köztársasági elnök lemondása és a volt igazságügyi miniszter, Varga Judit – Magyar volt felesége – közéletből való távozása után néhány órával Facebook-posztban támadta meg a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjét, Rogán Antalt, majd 24 órával később interjút adott a Partizánnak.

Azóta újabb és újabb Facebook-posztokban bírálja a kormányt Magyar Péter, aki 2019-2022 között a Diákhitel Központ vezérigazgatója, 2022-től egészen idén februárig állami vállalatok tisztségviselője volt.Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap