Mentősök szenvedtek borzalmas balesetet - Mutatjuk a felkavaró részleteket és a helyszíni fotókat

Mentősök szenvedtek borzalmas balesetet - Mutatjuk a felkavaró részleteket és a helyszíni fotókat

Ügyeletes orvosi autó karambolozott a 41-esen Eddig tisztázatlan körülmények között a 41-es számú főúton ütközött egy megkülönböztető jelzést használó orvos ügyeleti személygépkocsi.

Információink szerint a súlyos balesetben érintett orvoskocsi a baktalórántházi mentőállomás gépkocsija.

A megkülönböztető jelzést használó orvosi autó Nyíregyháza felől közlekedett, amikor Apagy külterületén egy kocsisor előzésébe kezdett, amikor tisztázatlan körülmények között neki ütközött a szemből közlekedő személygépkocsi oldalának.
Az ütközés erejétől az ügyeleti szolgálati gépkocsi a menetirány szerinti árokba csapódott. Információink szerint a kocsi mindhárom utasát kórházba szállították. A Baktalórántháza felől közlekedő személygépkocsi utasai nem sérültek.

A mentőszolgálat ezeket a kocsikat használja a mentőtisztek, mentőorvosok helyszínre juttatása érdekében. Oka, hogy sok esetben nem szükséges a mentővel együtt orvosnak is kimennie a helyszínre, elég a mentőtiszt, illetve mentőápoló.

Indokolt esetben a mentőszolgálat diszpécsere orvost is tud küldeni az esethez, akik minden technikai eszközzel felszerelt külön gépkocsivezetővel ellátott személygépkocsival közlekednek.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap