Mindenkit sokkolt, az ország első számú magyar időjósa 14 év után szakított

Mindenkit sokkolt, az ország első számú magyar időjósa 14 év után szakított

Gaál Noémi mindenkit sokkolt, amikor 2019-ben elmondta, hogy 14 éves kapcsolata véget ért. Egy ilyen hosszú és tartós kapcsolat lezárása nem lehetett egyszerű. Mindenki kedvenc időjóa elmondta, ő hogyan élte meg a szakítást.
Gaál Noémi a szakításról vallott

A visszavonult tévés hangsúlyozta, hogy nagy kihívás volt ez, de mindkettejüket megviselte a dolog. Bár tudták, hogy ennek vége, mégis nehéz volt megbírkózni a helyzettel. Gaál Noémi a Hot! magazinnak fogalmazott így:

– Nyilván nem jól, hiszen még ha közös döntés is, ez egy olyan változás, amit szomorúsággal él meg az ember. Persze, ha valaki szabadulni akar a kapcsolatból, az más, de mi szeretetben éltünk. Viszont sok olyan külső tényező játszott közre, ami felkavarta a mindennapjainkat, sok nehézséget okozott, és addigra már nem volt elég megtartandó ereje a kapcsolatnak.
Majd hozzátette:

– Szerintem mindkettőnket megviselt a dolog, de barátságban váltunk el. (...) Ha már muszáj keresztülmenni egy szakításon, akkor így kell, egymásra odafigyelve, segítve a másikat. Nem mondtunk semmi olyat egymásnak, ami végérvényesen elrontotta volna a megelőző tizennégy évet.

A csinos időjósra nem sokkal később azonban újra rátalált a szerelem. A sármos Tamás oldalán teljesen kivirult, és annyira egy hullámhosszon pendülnek, hogy nem húzták sokáig az összeköltözést sem.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap