Most jött! Szerinted igazat állít Varga Judit volt férje?

Most jött! Szerinted igazat állít Varga Judit volt férje?

Magyar Péter nevét a kegyelmi botrányig valójában nemigen ismerte a szélesebb közönség. Volt a Diákhitel Központ vezetője, igazgatósági tagságok és hasonló, a hírfogyasztó szempontjából nem túl izgalmas melók miatt szerepelt néha a neve a lapok hasábjain. Illetve Varga Judittól elvált, akkoriban többet is írtak, írtunk róla.
Most a kegyelmi botrány után számos olyan állítást fogalmazott meg, amelyek konkrét kormánytagokat, illetve a rendszer működését kritizálják, beszélt arról, hogy megfenyegették, de legutóbb például azt mondta, hogy kormánytag is érintett korrupciós ügyben. Ugyanakkor kormányoldalról azt mondják rá, kamuzik, kétségbeesetten vagdalkozik. Sőt Gulyás Gergely miniszter a pénteki kormányinfón arról beszélt, hogy még épp őt fenyegette Magyar, aki szerinte "megelőlegezett bizalomból" kapott állami pozíciókat.
Nyilván, hogy kiknek van igaza, azt lehet, hogy sosem fogjuk megtudni. Viszont az tény, hogy Magyar bejegyzései sokakban váltanak ki ilyen vagy olyan érzelmet, politikai beállítottságtól függően. Vannak, akik úgy vélik, a botrány kezdetekor még volt jelentősége annak, amit mond, meglepő és újfajta kritikus hang volt ez, ráadásul a NER közeléből. Mostanra már lehet úgy érezni, hogy minél többet és gyakrabban posztol a témában, annál kisebb súlyúak a kijelentései.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap