Nem hallgat tovább! Kitálalt Erős Antónia a stúdióban történtekről - ÍME

Nem hallgat tovább! Kitálalt Erős Antónia a stúdióban történtekről - ÍME

Erős Antónia külseje mindig tökéletes. Ezért lett komoly hír abból, hogy most pecsétes blúzban ült kamera elé!

A napokban az RTL Híradó 32. percében még semmi nem látszódott Erős Antónia ruháján - a 36. percben viszont már egy folt éktelenkedett rajta! Vajon mi történhetett a stúdióban - találgattak a nézők. Hisz ha valaki, akkor Antónia híres erről, hogy mindig tip-top formában van!
- Nagyon komoly incidens volt a Híradóban, szerintem ilyen még soha nem történt - mesélte huncut mosollyal Antónia az rtl.hu-nak. - Egyébként többször történt, csak hogy ha nagyon világos a ruha, akkor látszik rajta. Egyszerűen csak ittam egyet a kulacsomból, csurgott a víz, és aztán ez meglátszott a ruhán is. Persze kicsit megpróbáltam felitatni, de ez nem jött össze, így gyorsan elmondtam a következő szöveget.

Aztán a következő tudósítás alatt Antónia kiszaladt a stúdióból, és egy hajszárítóval pillanatok alatt megszárították a foltot, ami tökéletesen eltűnt.

- Nem is tudom, hogy egyáltalán van-e olyan néző, aki észrevette. (...) 45 perc a Híradó, nagyon kiszárad a torkunk, ezért aztán előfordul, hogy köhögünk adásban, de szerintem tüsszögés is volt már. És időnként muszáj inni – magyarázta Antónia, aki azt is elárulta, mi történik ilyenkor a színfalak mögött: kollégák nevetnek a vezérlőben és a stúdióban is. Mivel a Híradó élő műsor, mindig történik valami, de ezek apróságok, nem számítanak.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap