Nem sokkal ezelőtt, újabb döbbenetes állítással állt elő Varga Judit volt férje! Magyar Péter most Orbán Viktorról állítja EZT

Nem sokkal ezelőtt, újabb döbbenetes állítással állt elő Varga Judit volt férje! Magyar Péter most Orbán Viktorról állítja EZT

Magyar Péter, Varga Judit exférje tovább folytatja az Orbán-kormánnyal kapcsolatos véleményformálását, és most már magát a miniszterelnököt említette meg a bejegyzésében.

Múlt szombaton, miután Novák Katalin bejelentette lemondását és Varga Judit is visszavonult a közélettől, továbbá lemondott az EP-jelöltségről és az országgyűlési képviselőségről is, Magyar Péter is bejelentette lemondását a részben állami tulajdonú MBH Bankban felügyelőbizottságból, majd kemény üzenetet fogalmazott meg.
Vasárnapi bejegyzésében azt írta, egy nappal korábbi döntésével sok barátját elveszítette, amit őszintén sajnál, de hozzáteszi: a szabadságnak mindig ára van. „Van, amikor már nincs hova hátrálni” – írja.

Magyar még aznap este pedig élőben adott interjút a Partizán című politikai műsorban, ebben többek között egy picit más más megvilágításba helyezte a kegyelmi döntés kapcsán történt lemondásokat:
„Abban bíztunk, hogy a Fideszen belül felnő egy olyan fiatal, nyelveket beszélő, új módon gondolkodó generáció, aki másként csinálja a dolgokat, mint ami most történik, és ez a folyamat most megakadt”.

Hétfő reggel Varga Judit volt férje újfent kifejtette a véleményét a Facebook-oldalán, és friss bejegyzésében már Orbán Viktorról is szó esett:

Csak hogy világos legyen, az akkori igazságügyi miniszter jóval a Schadl-ügy kirobbanása előtt kezdeményezte Völner Pál államtitkár leváltását. A miniszterelnök ehhez nem járult hozzá, így Völner a helyén maradhatott…



Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap