Nem titkolják! Már itt tartanak! Mikes Anna elmondta, hogy folytatódott a tündérmese Gáborral

Nem titkolják! Már itt tartanak! Mikes Anna elmondta, hogy folytatódott a tündérmese Gáborral

Mikes Anna életét fenekestül felfordította a Dancing with the Stars. És nem is annyira a győzelem, mint inkább az, hogy egymásba szerettek Krausz Gáborral.

Mikes Annát abban a pillanatban, ahogy az elhagyott séf mellé állt, egy ország zárta a szívébe. De Krausz Gáborral és a táncos showműsorral nyakába szakadtak a hírnév árnyoldalai is: rajongók ezrei figyelik már minden lépését, szavát, fotóját, kapcsolatának alakulását.
- Tény, hogy akaratlanul is szembe jönnek azok - írta közösségi oldalán egyik rajongójának, aki pont arról faggatta, nem zavarja-e a hirtelen jött hírnév. - Viszont van jó oldala is. Ha értékeket képviselő személyek szerepelnek a médiában, úgy van annak szép oldala is. Én mindig is erre törekedtem

Ám a táncoslánynak az óriási felhajtás, a nagy nyomás ellenére is sikerült megőriznie természetességét, szerénységét, kedvességét. Tényleg olyan, mint egy mesehős. Anna nem tesz semmi különöset, csak éli tovább a saját életét, ahogy eddig, Nem foglalkozik a cikkekkel, címlapokkal. És abban is hű maradt magához, hogy nem nyilatkozik a magánéletéről. A Tények Plusznak is csak igen szűkszavúan beszélt a kapcsolatukról a séffel, inkább a táncot népszerűsítette.

- Igen, az már nem titok, hogy együtt vagyunk a Gáborral, és nagyon boldogok vagyunk. De ennél többet nem nagyon szeretnék megosztani a magánéletünkről - mondta szűkszavúan.
Anna nem tagadja, a műsor őt is kimerítette, utána muszáj volt pihennie. De januártól visszaállt a munkába: tanít mindennap és fellépései is vannak, vagyis hipp-hopp visszazökkent a valóságba. Ami persze a szerelmeseknek továbbra is egy tündérmese. A táncoslány ugyanis azt állítja, azóta is egy tündérmesében él, amiből még a róla szóló hírek sem tudják kiragadni.

- Mindennap megjelenik valamilyen cikk rólunk. Akaratlanul is az ember belefut, szembejön. Próbálom ezeket kizárni, nem ezzel foglalkozni, hanem élni a saját életem. De eljutnak hozzám ezek a cikkek - és aminek van valóságalapja, azzal nincs is semmi baj...

Persze, amikor van egy-két ferdítés, amikor olyat olvas, ami nem valós, az nem esik jól neki,. De tudja, az ismertség ezzel jár, ez hozzátartozik a szerepléshez.

- Próbálom kizárni és nem foglalkozni ezekkel a cikkekkel – magyarázta Anna, aki közben végtelenül hálás az emberek szeretetéért.
- Nagyon kedvesek az emberek, leszólítanak az utcán. Van, aki oda jön, van, aki nem jön oda, de látom a tekintetében, hogy csillog a szeme, és tudjuk, hogy miről van szó, a Dancingről, hogy nyertünk. Ez a szeretet, amit kapok, nagyon jóleső érzés.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap