Terror Budapesten! A rendőrség és a mentők a helyszínen - Felfoghatatlan ami történt

Terror Budapesten! A rendőrség és a mentők a helyszínen - Felfoghatatlan ami történt

Egyre durvább dolgok történnek a fővárosban, hiszen nemrég még arról számolt be a Bors, hogy egy budapesti iskolában egy 18 éves diák túszul ejtette két tanárát és az igazgatót, majd azzal fenyegetőzött, lövöldözésbe kezd, most pedig egy fegyverrel fenyegetőző férfihoz riasztották a rendőröket a XIX. kerületbe.
Hatalmas rendőri készültségre letettek figyelmesek a Háromszék utca egyik családi háza előtt február 13-án, kedden. A beszámolók szerint a döbbent helyiek azt látták, ahogy az egyik házhoz egymás után érkeznek a rendőrautók, melyekből golyóálló mellényt viselő rendőrök ugrálnak ki, majd rohannak be az épületbe – írja a Metropol.
A lap információi szerint a rendőrséget egy fegyverrel fenyegetőző középkorú férfi miatt riasztotta egy, a házban élő asszony és annak édesanyja, aki megrettent az ámokfutó módjára hadonászó férfitól. Úgy tudni, hogy a rendőrök nagy erőkkel rohanták meg a házat, ahonnan először a férfit hozták ki, majd kimenekítették a két rettegő nőt (többek szerint pedig egy gyermeket is, aki szintén a házban volt az akció idején). Egyelőre nem tudni, hogy az eset során megsérült-e valaki, de annyi bizonyos, hogy az egyik asszonyt a mentőbe ültették be a rendőrök, míg a kihozott férfit az egyik rendőrautóban helyezték el.

További részletekért KATTINTSON IDE!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap