Tragikusan fiatalon elhunyt a népszerű magyar énekesnő Mónika - Felfoghatatlan ami történt

Tragikusan fiatalon elhunyt a népszerű magyar énekesnő Mónika - Felfoghatatlan ami történt

Tragikusan fiatalon hunyt el a felvidéki énekesnő és zenetanár, Ladacsi Mónika, aki nem csak tanította a fiatalokat, hanem musicalekben szerepelt és 2018-ban lemezt is kiadott.
Tragikusan fiatalon, mindössze 28 éves korában elhunyt a felvidéki énekesnő és zenetanár, Ladacsi Mónika – adta hírül az atempo.sk. A fiatal előadó és tanítónő haláláról a somorjai Corvin Mátyás Alapiskola igazgatója, Mészáros Péter is megemlékezett a Facebook-on.

„Tragikus esemény taglózta le tantestületünket. Elhunyt az egyik legfiatalabb kolléganőnk, Ladacsi Mónika. Felső tagozatban zenei nevelést tanított nálunk. Iskolai rendezvényeinken volt, hogy ő, de tanítványai is rendszeresen felléptek. Hihetetlen hozzáértéssel, jó érzékkel foglalkozott az énekelni vágyó tanulóinkkal. Egy életvidám, tettre kész, nagyon tehetséges fiatal nő volt.
Munkáját nagy lelkesedéssel és elkötelezettséggel végezte. Sorakoztak előtte magánéleti és szakmai tervei. Előtte volt a családalapítás, előadói, pedagógiai karrier, az egész élet. Drága Mónika! Köszönjük neked, hogy rövidke életedből ennyit kaphattunk Tőled! Nyugodj békében!” – írta az intézmény vezetője.

Ladacsi Mónika a pozsonyi Comenius Egyetemen tanult zenepedagógiát, 2020-ban pedig diplomás specialista végzettséget szerzett opera-ének szakon a Pozsonyi Konzervatóriumban. Szerepelt az 56 csepp vér és a Trianon című musicalekben, a legjobbak között végzett az Őszirózsa nótaversenyen és rendszeres fellépője is volt a nótaesteknek. 2018-ban jelent meg a „Kálmántól Lehárig és tovább” című lemeze Hetényi Gergővel, valamint énekelt a Csallóköz Kincsei című CD-n is.

Ladacsi Mónika halálának körülményeiről nem írtak.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap