Varsányi Réka férjhez megy? Meglepő, amit most elárult! Vajon tényleg ő lesz a szerencsés választott?

Varsányi Réka férjhez megy? Meglepő, amit most elárult! Vajon tényleg ő lesz a szerencsés választott?

Varsányi Réka élete tavaly októberben teljesen megváltozott: Alekosz oldalán vonult be a TV2 kalandrealityjébe, majd néhány nap alatt az Ázsia Expressz egyik legnépszerűbb szereplője lett, amelyen ő lepődött meg a legjobban.
Nem számítottam arra, hogy ennyi biztató üzenetet kapok, hiszen Alekosz egy megosztó ember: vagy nagyon szeretik, vagy nagyon nem. Én pedig azt hittem, hogy a madarat tolláról, embert barátjáról elvet követve, engem is hasonlóan fognak megítélni. Igazából a műsorban is pozitívan csalódtam, merthogy előzetesen azért voltak félelmeim. Sokan mondják, a média nem egy megbízható közeg, de az én tapasztalataim csak jók. Mindig ilyen támogató és építő közösség részese szerettem volna lenni, mint amilyen a műsor stábja volt. Ezeknek a heteknek köszönhetően jobban merem magamat szeretni – árulta el Réka, aki a műsor alatt szakított Alekosszal.
Most azt is elárulta, hogy jelenleg hogyan áll a szerelemmel: Korábban abban is hibáztam, hogy görcsösen akartam párt találni. Ez már megváltozott. Egyfajta kihívásként tekintek az egyedüllétre. De ebben az évben már nem zárkóznék el egy új kapcsolattól. Meg egyébként a horoszkópom szerint idén férjhez megyek, úgyhogy kíváncsian várom, így lesz-e
– mondja nevetve.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap