"A hír igaz. VÉGE"- Most jött a váratlan hír, EZZEL a fotóval megerősítette a szakítást Fésűs Nelly

"A hír igaz. VÉGE"- Most jött a váratlan hír, EZZEL a fotóval megerősítette a szakítást Fésűs Nelly

Az idei tél igen hosszú és kemény volt. Hatalmas havazások is voltak, így megélhettük amit már régen nem. Mégis sokan már a tavaszt várják. Így van ezzel Fésűs Nelly is.
"Igen! A hír igaz. VÉGE!!!! Nehezen indult a kapcsolatunk. Azt gondoltam az idő mindent megold, de nem. Nem tudtam azonosulni az érzéseivel. Nekem túl hideg túl fagyos...... Így meg kellett hoznom egy nehéz döntést. Tudom, hogy az életem része marad ezen nem tudok változtatni, de most egy ideig hallani sem akarok róla! És az is igaz, hogy a helyét átvette valaki más aki számomra az igazi és örök szerelem. És mindenkitől elnézést kérek, hogy itt osztom meg de azt gondoltam jogotok van tudni. Tőled is amiért pellengérre állítottalak de ez ki kívánkozott belőlem. Búcsúzom tőled. Viszlát TÉL."
A posztjának első felénél nagyon sokan megijedtek, attól tartottak ugyanis, hogy kedvesével szakítottak:

"Uhhh, már azt hittem Lajosnak áll kifelé a rúdja. Meglepődtem volna, mert kevés nőt szeretnek, tisztelnek és néznek annyira Nőnek, mint Téged! Valahol mindannyian hasonló rajongásra vágyunk és pont ilyen vicces, vidám kapcsolatra mint a tiétek. Szóval klassz, hogy nem a Lajos megy, hanem a tél"

Azon is sokan meglepődtek, hogy Nelly egy felettébb rémisztő fotót töltött fel az üzenete mellé.Figyelem!Csak akkor nyisd meg, ha erős idegzetűnek érzed magad!

ITT látható a bejegyzés és a fotó!

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap