Hoppá! Jön az esküvő Krausz Gáboréknál? Mesébe illő, ami velük történik

Hoppá! Jön az esküvő Krausz Gáboréknál? Mesébe illő, ami velük történik
Krausz Gábor és Mikes Anna szerelme mesébe illő. Gábor a gyönyörű és mindig mosolygós táncosnő mellett ért révbe, aki begyógyította összetört szívét. Mint ismert, először óvatosan kezelték a kapcsolatukat, hiszen mindketten túl vannak egy csalódáson, de aztán annyira jól alakultak a dolgok, hogy már össze is költöztek. Hogy teljes legyen az idill, még Krausz Gábor kislánya is imádja Annát.

„Óriási Anna-szerelem van, és ezt nagyon jó látni” – mondta meghatódva nemrégiben a Palikék világa című műsorban Krausz Gábor.

A kapcsolat Krausz Gábor hitét is visszaállította a család megbonthatatlan egységébe, újra reményteljes lett. Annával kiegyensúlyozottan és nyugalmasan telnek a mindennapok. Egyszer a Dunakanyarban kirándulnak hármasban, máskor Bécsben romantikáznak kettesben, hol pedig csak az édesapa vagy az édes mostoha vigyáz Hannarózára. De az biztos, hogy süt róluk a boldogság.
Ez egy mese. Az pedig, hogy megnyertük a versenyt, csak hab a tortán. Boldogok vagyunk és szeretjük egymást. Álomszerű az egész, ami velünk történik. Mese habbal!

- mesélte korábban Palikék műsorában Anna.

Jöhet az esküvő?

A Meglepetés magazin szerint éppen ezért "esküvőért kiállt" a kapcsolatuk, és kiemelték, hogy a rajongók is így látják:

„Anna olyan, mint Hamupipőke a mesében, kedves és bátor. Csupa szív, jó a hangja és gyönyörű. Gábor nem az aranyhalat fogta ki, hanem a gyémántsellőt!” – írta a páros egyik rajongója.

„Gábor! Ezt a lányt azonnal vedd feleségül! Együtt fogtok megöregedni. Egymáshoz illő pár vagytok. Nem hiszem, hogy értékesebb embert találnál nála” - vélekednek sokan egyetértésben.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap