Itt a vége? Gundel Takács Gábor most jelentette be, hogy...

Itt a vége? Gundel Takács Gábor most jelentette be, hogy...

Gundel Takács Gábornak nagyon testhezálló az új műsora, hiszen Az ugrás című vetélkedő az RTL-en igazán izgalmas. A versenyzőknek az a feladtuk, hogy átjussanak a stúdióban felállított magas híd egyik oldaláról a másikra. A csavar viszont ott van, hogy vannak bizony megállók, ahol válaszolni kell a feltett kérdésekre. Csak akkor mehetnek tovább, ha a válasz helyes, ellenkező esetben a mélybe zuhanhatnak.
Gundel Takács Gábor a visszavonulásról Mióta a műsorvezető újra a képernyőkön van, a nézők fantáziáját mozgatják Gundel Takács Gábor tervei. Többek között az is kiderült most róla, hogy az egyik legfőbb hobbija az utazás, szereti megismerni az idegen kultúrákat.

Több helyre is visszalátogatott már, hogy a tévéstúdiókon és a reptereken kívül magával az országgal is jobban megismerkedjen, hiszen ő sokszor a munkája miatt csak átutazóban van. Arról is beszélt a Meglepetés magazinnak viszont, hogy meddig folytatja a karrierjét, mi a helyzet a visszavonulásról, és ha visszavonul, akkor utána mit csinálna.
— Azért persze életem egy nyugalmasabb időszakában nekem is bőven lesz még hova utazni, rengeteg tervem van. De egyelőre élvezem a televíziós játékmesterkedést, ez számomra megunhatatlan hivatás. Ameddig él bennem játékosság, a kíváncsiság az emberek iránt, addig csinálni is fogom — fogalmazott, majd azt is elmondta, hogy szerinte nem élhet úgy a nap 24 órájában, mint egy ismert ember. Ennek oka is van, méghozzá ez:

— Főként, mert hiszem, hogy minden szakmának megvannak a maga Gundel Takács Gáborai, csak ők kevésbé szem előtt dolgoznak. Az én munkámhoz hozzátartozik, hogy látnak az emberek a tévében. A szórakoztatás fontos, de sokkal fontosabb az orvos, aki világra segít egy életet, vagy a tűzoltó, aki kihozza a kisgyereket az égő házból. Ezen gondolatok mentén én igyekszem a földön maradni, és remélem, nem torzult az ismertségtől a személyiségem. Nem érzem magam különbnek, csak mert szerepelek a képernyőn.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap