Kezdődik!Egy másik ügyből már azonnal feljelentést tett Magyar Péter,nem fogja elhinni kit idéztettet be

Kezdődik!Egy másik ügyből már azonnal feljelentést tett Magyar Péter,nem fogja elhinni kit idéztettet be

Mint írtuk korábban

Kitálalt Magyar Péter az állítólagos bántalmazásról,és a” titkosított” rendőri jelentésről Két hete kereste meg egy újságíró azzal, hogy megszerzett egy rendőri jelentést. Az irat azt sejteti, hogy erőszakosan lépett fel a feleségével szemben. Magyar szerint azonban a valóság egészen más volt.
A suttogó propaganda azt terjeszti, hogy többször megvertem a gyermekeim anyját és többször rendőrt kellett hívni hozzánk – írta Magyar Péter vasárnap a Facebook-oldalán.Varga Judit exférje úgy fogalmazott, hogy ismeri a hatalom működését, mindenre fel van készülve, és mindez annak a visszaigazolása, hogy a hatalom tart tőle.

„A volt feleségem mindig a három gyerekem anyja lesz és ezért a családom része marad. Ha azzal vádolnak (persze nem nyíltan, csak aljasul, arc nélkül sejtetve, hiszen a vád hamis, nem igaz), hogy én őt valaha is bántottam, azzal nemcsak engem támadnak vagy a közös múltunkat gyalázzák meg, hanem őt is bántják, megalázó helyzetbe hozzák.
Ami ennél is súlyosabb: itt a három kiskorú gyermekünkről is szó van, akiket bármi áron megvédek, ha rajtuk keresztül támadnak, az olyasmi, amit sosem fogok büntetlenül hagyni” – írta Magyar Péter.

A jogász azt is leírta, hogyan szerzett tudomást egy általa eddig „nem ismert tartalmú titkosított” rendőri jelentésről, amelyet felhasználnak ellene.

„Két hete megkeresett az egyik legnagyobb online hírportál oknyomozó újságírója azzal, hogy egy, a 2020. december 29-i családi vitánk után a hatalom által készített és betárazott titkos rendőri jelentést kapott meg a rendőrségtől (!) és annak tartalmáról kíván beszélni velem. Így tegnap végre megismerhettem azt a jelentést, aminek készítésekor engem nem kérdeztek meg. A sejtésem beigazolódott, egy szimpla családi vitánkat valótlan állításokkal sikerült izzadtságszagúan úgy kiszínezni, hogy a jelentés azt sejtesse, hogy én erőszakosan léptem fel a feleségemmel és az akkor őt védő állami testőrökkel szemben.”

Magyar szerint azonban a valóság egészen más volt.

„Arról volt pusztán szó, hogy egy veszekedés után a volt feleségem bejelentette, hogy egy általam nem ismert időszakra és helyre elviszi a közös gyerekeinket, amibe én nem akartam beleegyezni. És ahelyett, hogy ezt felnőtt emberek módjára sikerült volna négyszemközt rendeznünk, az eljárásba bevonásra kerültek az állami testőrök, akik konkrétan megakadályoztak abban, hogy a gyermekeimhez odamenjek.” A jogász a kapcsolatuk rendezése után többször kérte Varga Juditot, hogy megismerhesse a titkosított jelentést, ami szerinte a belügyminiszter és a miniszterelnök asztalán is járt, de mindig elutasítást kapott.

Magyar szerint az hogy a rendőri jelentés tartalmának nagy része hamis, fiktív elemekből áll, onnan is tudható, hogy amennyiben nem így lett volna, akkor mind a testőröknek, mind az érintett kormánytagoknak hivatalból feljelentést kellett volna tenniük.

„Ilyet természetesen sosem tettek, hivatalos eljárás sosem indult ellenem, mivel a cél nem is ez volt, hanem hogy fogható legyek. Ahogy mindenki az a rendszerben.” Magyar úgy látja, hogy „miután a Karmelita is szembesült az uralkodásuk 14 éve alatti legnagyobb politikai kihívással” és meglátták, hogy mennyien vettek részt a március 15-i zászlóbontásán, „pánik üzemmódba kapcsoltak” és attól sem riadtak vissza, hogy a rendőrség átadja egy újságírónak „a szenzitív személyes információkat és rengeteg valótlanságot tartalmazó” rendőri jelentést.

Az ügyből már azonnal feljelentést tett Magyar Péter

Újabb posztot tett közzé Magyar Péter a közösségi oldalán.

Íme:
Tisztelt Rendőrség!
Kérem, hogy a tegnapi posztomat értékeljék feljelentésként és rendeljenek el nyomozást, hogy a rendőrség állományából ki, milyen céllal és kinek az utasításából szivárogtatta ki az említett hamis megállapításokat tartalmazó rendőri jelentést.
Kérem, hogy az eljárásban hallgassák meg tanúként Dezső Andrást, a HVG újságíróját, aki állítása szerint a rendőrségtől kapta meg a dokumentumot.
Tisztelettel,
Magyar PéterForrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap