Magyar Péter elszólta magát: most derült ki, mit akar valójában

Magyar Péter elszólta magát: most derült ki, mit akar valójában

Magyar Péter a szombati bejegyzésében elszólta magát. Szerencsére korábban olvasónknak már feltűnt, ami mostanra bizonyossá vált. Szándékosan hátráltatja, hogy komolyabb szervezet alakuljon ki a Fidesszel szemben a saját kezdeményezéséből.
Ez elsőre furcsának tűnhet, de megmutatjuk, miből derül ki mindez. Magyar Péter az alábbi bejegyzést tette ma közzé. (A lényeget pirossal kiemeltük.)

Korábban az Ellenszél olvasója szeretett volna jelentkezni a tüntetés megszervezése kapcsán önkéntesnek Magyarnál. Ő azonban nem válaszolt neki, sőt, meg sem nézte az üzenetet, amit küldött.
Mivel mi már tudtunk arról, hogy Magyar Péter nem válaszol a levelekre, sőt, nem is nézi meg őket, a mai kiírása után megkerestük az olvasónkat, hogy mi a helyzet a levéllel. Ő az alábbi fotót küldte nekünk:

Pirossal itt is kiemeltük a lényeget. 4 napja még csak el sem olvasta az üzenetet Magyar Péter. A múltkori cikkünkhöz azt kommentálta, hogy a rengeteg levélből nem tudott mindegyikre válaszolni. Tegyük fel, hogy ezt elhisszük. Miért is ne hinnénk el egy NER-ből ejtőernyőzött, önjelölt politikai hős állítását?

De ha így van, akkor:

Miért nem indít olyan oldalt, ahol a segítői rendszerezhetik a beérkező leveleket? Egy pártszervezésbe vágó politikus azt mondja, hogy a személyes profiljain kommunikál továbbra is, holott most kellene szerveződnie. Nem lesz a pártnak oldala, csak ő látja az üzeneteket. Izolálja, elkülöníti a tenni akarókat egymástól. Magyar Péternek nem érdeke, hogy a követői csapatba szerveződjenek, politikai csoportot alkossanak, és esetleg megismerjék egymást, mert neki más a feladata. Elhalászni szavazókat az ellenzéktől, de nem hagyni, hogy a pártja túlnőjön a fején, mert az már gazdáját, Orbánt veszélyeztetné. Ezért nem nyitja meg 4 napja a levelet, ezért ragaszkodik mégis hozzá, hogy csak oda küldjék a megkereséseket. Aki azt mondja, hogy Magyar Péter tüntetésén fideszesek voltak, az nézze meg, ahogyan a közönség Nagy Ervint fogadta. A kormánykritikus oldalról akar elmarni százalékokat, hogy felaprózza az ellenzéket. Nem véletlen, hogy kijelentette: a Fidesszel összefogna, Gyurcsány Ferenccel soha.

Erről szól Magyar Péter küldetése, ő M(z)P.
-írja az Ellenszél.hu

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap